Işık Muhafızları Koleksiyonu Kaç VP

    Işık Muhafızları Koleksiyonu Kaç VP

    VALORANT'a en son eklenen Işık Muhafızları Koleksiyonunun fiyatı ve nasıl satın alınabileceğini sizlerle paylaştık.

    VALORANT

    Riot Games'in dünyada oldukça fazla popülerlik kazanan FPS oyunu VALORANT, Türkiye'de milyonlarca oyuncu tarafından beğeni topladı. Çıkış yaptığı günden bu yana, sürekli olarak güncel kalması ve eğlenceli oynanışı sebebiyle kitlesi tarafından çok tutuldu. Kendine özgü oynanışı onu diğer FPS oyunlarından önde tutan en büyük detay. VALORANT P2W bir oyun değil, yalnızca VP karşılığında satın alabileceğiniz silah kaplamaları bulunuyor. Her ay düzenli olarak yeni kaplama koleksiyonları oyuna eklenmekte. Bu kostümlerin hiçbir şekilde oynanışa etkisi bulunmuyor, sadece görsellik katmakta.


    VALORANT yeni Işık Muhafızları Koleksiyonu

    Güncellemeler doğrultusunda oyuna en son eklenen kaplama koleksiyonu Işık Muhafızları oldu. Asil koleksiyonuna benzerliğiyle dikkat çeken bu kostümler VALORANT kitlesi tarafından oldukça beğenildi. Işık Muhafızları koleksiyonunun toplam fiyatı 8700 VP olarak açıklandı. Ama paketi satın almak zorunda değilsiniz, dilerseniz tek bir kaplamayı da satın alabilirsiniz. Tekil fiyatlar görselin hemen altında listelenmiştir.

    Işık Muhafızları Koleksiyonu Kaç VP


    Işık Muhafızları kaplamaları kaç VP?

    • Işık Muhafızları Ares 2175 VP
    • Işık Muhafızları Vandal 2175 VP
    • Işık Muhafızları Operatör 2175 VP
    • Işık Muhafızları Sheriff 2175 VP
    • Işık Muhafızları 2175 VP
    • Işık Muhafızları Yadigar 4350 VP


    Işık muhafızları koleksiyonuna sahip olmak için gerekli VALORANT VP ürünlerini, İtemsatış güvencesiyle %18 indirimli olarak satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve en ucuz fiyat garantili VP'leri kapın.

    itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    Satın alacağınız VALORANT Puanı 7/24 anında teslim edilecektir. Hiç beklemeden, en ucuz VP kodlarına İtemsatış sayesinde sahip olun. Hemen üye olun ve alışverişe başlayın.


    Önceki Haber
    VCT Stage 3 Challengers 2 Eşleştirmeleri Belli Oldu

    VCT Stage 3 Challengers 2 Eşleştirmeleri Belli Oldu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    VCT Stage 3 Challangers katılacak takımlarTürkiye'nin en başarılı VALORANT Espor takımları bu turnuvaya davet edildi. İşte VCT Stage 3 Challangers katılacak olan profesyonel VALORANT takımları;BBL EsportsFire Flux EsportsBeşiktaş EsportsOtherside EsportsRare EsportsDigital AthleticsFutbolistThunderbolts GamingVCT Stage 3 Challengers eşleştirmeler belli olduTurnuva direkt olarak çeyrek finalden başlayacak. Kaybedenler ve kazananlar grubu olarak 2 farklı formatta karşılaşılacak. Kazanan ve kaybedi

    Sonraki Haber
    League of Legends Ahri Oynanış Rehberi

    League of Legends Ahri Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Ahri Ne zaman Çıktı?15 Aralık 2011 yılında oyuncuların beğenisine sunuldu.Ahri'nin yetenekleriPasif Yeteneği: Öz HırsızıAhri yeteneklerini 9 rakibe isabet ettirdiğinde bir sonraki yeteneği isabet ettiği her rakip başına onu iyileştirir.Q Yeteneği: Aldatan KüreAhri küresini ileri fırlatıp geri çeker; küre giderken büyü hasarı, dönerken de gerçek hasar verir.W Yeteneği: Tilki AteşiAhri kısa süreliğine hareket hızı artışı kazanır ve yakınındaki hedeflere kilitlenip saldıran üç tilki ateşi fırlatır.

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim