PUBG arenasına giren Kafalar Esports Metebey ile anlaştı!

    PUBG arenasına giren Kafalar Esports Metebey ile anlaştı!

    Yakın bir zamanda PUBG arenasına giren Kafalar Esports Metebey ile anlaştı!

    Yakın bir zamanda PUBG arenasına giren espor organizasyonu Kafalar Esports Metebey ile anlaştı. Başarılı ekip Metehan ”Metebey” Avcı transferini toplumsal medyadan yapmış olduğu bir gönderi ile duyurdu.


    PUBG arenasına giren Kafalar Esports Metebey ile anlaştı!


    Metehan ”Metebey” Avcı en son XFlow Esports’da forma giymişti. Yapılan transferin peşinden Kafalar Esports ekibi aşağıdaki benzer biçimde şekillendi:

    • Alaattin “Nailqop13” Nail
    • Salih Ahmet “Ruern” Demirbaş
    • Tunay “Z3R3F” Aytaç
    • Berkim “Murfle” Azim
    • Metehan ”Metebey” Avcı

    Kafalar Esports transferin ardından XFlow Esports‘a transfer sürecindeki yaklaşımları ve olumlu tutumları için teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.


    Önceki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Akshan Yetenekleri

    League of Legends Yeni Şampiyon Akshan Yetenekleri

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon AkshanLoL’ün yeni etkinliği ile çıkmasına hayli az bir zaman kala oyuna yeni eklenecek bir şampiyon gündeme oturdu. Akshan adı verilen bu yeni LoL şampiyonu hakkında halihazırda sızdırılmış bazı haberler bulunmaktadır. Sizler için LoL yeni şampiyon Akshan yetenekleri nelerdir ve ne zaman çıkacak hakkında bilinen tüm bilgileri aktardık.LoL, günümüzde en hayli oynanan MOBA oyunları arasında yer almaktadır. Özellikle sahip olduğu geniş oyuncu kitlesi ve oyun atmosferinden dolayı büyük

    Sonraki Haber
    RDR2 Oynamanın Oyunculara Kattığı Bilgiler

    RDR2 Oynamanın Oyunculara Kattığı Bilgiler

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Oyunların boşa vakit kaybı olduğu ve insana hiç bir şey katmadığı düşüncesine karşı oyuncuların cevabı hep “Oyunlardan tarih öğreniyoruz, karar verme becerimiz de artıyor” şeklinde argümanlar olmuştur. Bazı emek harcamalar esasen video oyun oynamanın el-göz koordinasyonu ve karar verme kabiliyetinte gelişmeye sebep bulunduğunu ortaya koymuştu. Benzer bir çalışma, bu sefer spesifik olarak Red Dead Redemption 2 oynamanın yararlarını ortaya koydu.500 katılımcının yer almış olduğu bir çalışmada bili

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim