League of Legends Yeni Şampiyon Akshan Yetenekleri

    League of Legends Yeni Şampiyon Akshan Yetenekleri

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Yeni Şampiyon Akshan adlı karakterin detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Yeni Şampiyon Akshan

    LoL’ün yeni etkinliği ile çıkmasına hayli az bir zaman kala oyuna yeni eklenecek bir şampiyon gündeme oturdu. Akshan adı verilen bu yeni LoL şampiyonu hakkında halihazırda sızdırılmış bazı haberler bulunmaktadır. Sizler için LoL yeni şampiyon Akshan yetenekleri nelerdir ve ne zaman çıkacak hakkında bilinen tüm bilgileri aktardık.


    LoL, günümüzde en hayli oynanan MOBA oyunları arasında yer almaktadır. Özellikle sahip olduğu geniş oyuncu kitlesi ve oyun atmosferinden dolayı büyük çaplı turnuvalar ve çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Riot Games’in yıllardır başarılı bir şekilde yönettiği ve geliştirdiği League of Legends yeni bir şampiyon ile oyuncuların beğenisini toplamış durumda. Yazımızın devamında LoL yeni şampiyon Akshan'ın yeteneklerini ve çıkış tarihini sizlere aktardık.


    Yetenek Tanıtımı


    Yetenekleri

    Pasif - Kirli Dövüş

    Akshan'ın isabet eden her üçüncü saldırısı ya da hasar veren yeteneği anlık fiziksel hasar verir. Eğer hedef bir şampiyonsa Akshan ayrıca bir kalkan kazanır.

    Akshan saldırdıktan sonra, daha az fiziksel hasar veren ikinci bir saldırı daha yapar. İkinci atış, diğer normal saldırılar gibi iptal edilebilir. Eğer Akshan ikinci atışını iptal ederse anlık bir hareket hızı artışı kazanır.


    Q - İntikam Bumerangı

    Akshan fiziksel hasar veren ve isabet ettiği rakipleri açığa çıkaran bir bumerang fırlatır. Bumerangın menzili, isabet ettiği her rakiple birlikte artar. Rakipler bumerang hem giderken hem de dönerken olmak üzere birer kez isabet alabilir.


    W - Görünmez Muhafız

    Pasif: Rakip şampiyonlar Akshan'ın takım arkadaşlarından birini katlettiğinde madrabaz olarak işaretlenirler. Akshan bir madrabaz alt ettiğinde ilave altın kazanır ve madrabaz tarafından katledilen tüm takım arkadaşları üslerinde dirilir. Ardından madrabaz etkisi diğer tüm rakiplerden kaldırılır.

    Aktif: Akshan kısa süreliğine veya yüzey şekilleri yakınındayken süresiz olarak kamuflaja bürünür. Bu süre boyunca Akshan madrabazlara çıkan yolları görebilir ve onlara doğru ilerlerken hareket hızı ve mana yenilenmesi kazanır.


    E - Kahraman Sallanışı

    Akshan isabet ettiği ilk yüzey şekline saplanan bir kanca atar. Kanca saplanmış haldeyken Akshan yeteneği yeniden kullanarak seçilen yönde sallanabilir ve sallandığı esnada en yakınındaki rakibe fiziksel hasar veren mermiler gönderir. Sallandığı sırada yeteneği bir kez daha kullanarak imlecin doğrultusunda sıçrayarak son bir atış yapar.

    Akshan bir rakip şampiyonu alt ettiğinde Kahraman Sallanışı'nın bekleme süresi sıfırlanır.


    R - Kısasa Kısas

    Akshan bir rakip şampiyona kilitlenerek yoğunlaşır ve silahına mermi doldurmaya başlar. Sürenin sonunda veya yeteneği kullanmasının ardından Akshan doldurulan mermileri ateşler. Mermilerin her biri isabet ettikleri ilk minyon, şampiyon ya da yapıya eksik canlarına bağlı olarak fiziksel hasar verir.

    Akshan Kısasa Kısas için yoğunlaştığı ve yeteneği ateşlediği esnada normal şekilde hareket etmeyi sürdürebilir ve Kahraman Sallanışı kullanabilir.


    Yeni Şampiyon Akshan Görüntüsü ve Kostümü


    Efendisiz Muhafız, Akshan

    League of Legends Yeni Şampiyon Akshan Yetenekleri


    Siber Pop Akshan

    League of Legends Yeni Şampiyon Akshan Yetenekleri


    Yeni Şampiyon Akshan Ne Zaman Çıkacak?

    Şu anlık gelen yeni Işık Muhafızı etkinliğiyle beraber bu akşam PBE yamasında test sunucusunda oynanabilir hale gelecektir. Şampiyonun çıkışı 11.15 yamasında 21 Temmuz günü normal sunuculara gelmesi planlanılıyor. Hatta bu şampiyonun tüm Riot

    oyunlarında çıkış yapılması bekleniliyor.


    İtemsatış'tan %15 indirimli RP satın almak için tıkla.



    Önceki Haber
    PES 2022'nin 'Ücretsiz' Olabileceği Söyleniyor

    PES 2022'nin 'Ücretsiz' Olabileceği Söyleniyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    KONAMI'nin geliştirdiği popüler futbol oyunu Pro Evolution Soccer'ın yaklaşmakta olan yeni sürümüyle alakalı dikkat çeken bir büyüme yaşandı. Andy Robinson isminde bir editör, katılmış olduğu bir podcast yayınında oyunla alakalı oldukca büyük yeniliklerin yaşanacağını öne sürdü. Eğer iddialar reel olursa, bu durumun en o kadar da oyunseverleri memnun edeceğini söyleyebiliriz.Andy Robinson, katılmış olduğu podcast yayınındaki iddialarının kaynağını açıklamadı. Sadece kulağına çalınan bir şeyler b

    Sonraki Haber
    PUBG arenasına giren Kafalar Esports Metebey ile anlaştı!

    PUBG arenasına giren Kafalar Esports Metebey ile anlaştı!

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Yakın bir zamanda PUBG arenasına giren espor organizasyonu Kafalar Esports Metebey ile anlaştı. Başarılı ekip Metehan ”Metebey” Avcı transferini toplumsal medyadan yapmış olduğu bir gönderi ile duyurdu.Metehan ”Metebey” Avcı en son XFlow Esports’da forma giymişti. Yapılan transferin peşinden Kafalar Esports ekibi aşağıdaki benzer biçimde şekillendi:Alaattin “Nailqop13” NailSalih Ahmet “Ruern” DemirbaşTunay “Z3R3F” AytaçBerkim “Murfle” AzimMetehan ”Metebey” AvcıKafalar Esports transferin ardından

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim