Metal Gear Online 2'nin PC Sürümünden Tanıtımı Duyuruldu

    Metal Gear Online 2'nin PC Sürümünden Tanıtımı Duyuruldu

    Bağımsız geliştiricilerin geçtiğimiz sene başlatmış olduğu Metal Gear Online 2 projesinin tanıtım videosu yayınlandı. Metal Gear Online 2'yi PC'lere getiren bu proje, RPCS3 emülatörünün hususi bir derlemesini kullanıyor.

    2010'lu yılların en popüler oyunlarından bir tanesi olan Metal Gear Solid'in çevrimiçi sürümü, geçtiğimiz sene mühim bir gelişmeye sahne olmuştu. Bir öbek geliştirici, bu oyunun "RPCS3" adlı PlayStation 3 emülatörü vesilesiyle PC'lerde oynanabileceğini açıklamıştı. Ancak geçtiğimiz bir senelik süreçte bu projeye ait bir büyüme yaşanmadı, ta ki bugüne kadar. Geliştirici takım şimdi, PC'de oynanabilecek "Metal Gear Online 2"nin tanıtım videosunu yayınladı.


    TriggerHappy adlı bağımsız bir takım tarafınca geliştirilen Metal Gear Online 2, oyunun KONAMI sunucularında oynanamayacak. Çünkü KONAMI, projenin tamamen dışında olduğunu belirtti. Ayrıca şirket, oyunun PlayStation 3 sürümünde çoktan kapattı. Ancak o yıllarda bu oyuna sizde hayranlık duyduysanız, Metal Gear Online 2'yi PC'nizde oynayabileceksiniz.


    Matal Gear Online 2, oyunun özgün haline meydana getirilen işlemlerle PC'lere ahenkli hale getirildi. Geliştirici ekip, bu oyunu yapabilmek için RPCS3'ün hususi bir derlemesini kullandıklarını belirtiyor. Projeleri için bir de Discord sunucusu açan TriggerHappy, sıkıntı yaşayan oyunculara bu sunucu üstünden destek olacaklarını belirtiyor.



    Eğer sizler de fanatik yapımı olarak kabul edilebilecek Metal Gear Online 2 ile alakalı ayrıntılı malumat sahibi olmak isterseniz, buradaki rabıta vesilesiyle oyunun Discord sunucusuna ulaşabilirsiniz. Oyunun fragmanını ise derhal aşağıdan izleyebilirsiniz.


    Önceki Haber
    Gta 6'nın Çıkış Tarihi 2025'e Uzatılabilir

    Gta 6'nın Çıkış Tarihi 2025'e Uzatılabilir

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Diğer taraftan Battlefield 2042 sızıntıları ile gündeme gelen Tom Henderson, GTA 6 modern bir Vice City versiyonu ile geleceğimi iddia etti. Daha önce oyunun 80'li yıllarda olabileceği yönünde iddialar çıksa da bu iddiaların aksine modern zamanlarda.Ayrıca GTA Online çalışanları daha fazla içerik çıkacağı genel haberler arasında geliştirme sırasında GTA 6'nın PC, PS5 ve Xbox X/S konsollarına çıkması bekleniyor tabii önce oyunun çıkmasını bekleyeceğiz.%7 komisyon ile hemen kayıt ol ve satış yapUy

    Sonraki Haber
    League of Legends Gwen Oynanış Rehberi

    League of Legends Gwen Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 10 dk okuma süresi

    League of Legends Nedir?League of Legends Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Moba türünde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Oyunun amacı rakibin merkez üssünü yıkmak ve zafere ulaşmaktır. Beşerli iki takımdan oluşan bu oyunda 150'den fazla şampiyon arasından tercih yapılarak, kendinize özgü eşya düzeni oluşturduğunuz ve rakibin kulelerini yıkarak onları bozguna uğrattığınız rekabetçi çevrimiçi bir oyundur.Gwen Ne Zaman Çıktı?15 Nisan 2021 Tarihinde oyuncuların beğenisin

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim