1907 Fenerbahçe Espor, IE-S 2K League Sezon 3 Avrupa Şampiyonu Oldu!

    1907 Fenerbahçe Espor, IE-S 2K League Sezon 3 Avrupa Şampiyonu Oldu!

    1907 Fenerbahçe Espor, finalde fastPay Wildcats’i mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

    16 değişik takımın savaşım etmiş olduğu IE-S 2K League Sezon 3 etkinliğinde final karşılaşması 28 Haziran Pazartesi gününün geç saatlerinde oynandı. fastPay Wildcats ile 1907 Fenerbahçe Espor mücadelesine tanık olduğumuz karşılaşmanın cevabında şampiyon belli oldu.


    Grup aşamasında ve yarı finallerde üç maçlık seriler üstünden oynanan karşılaşmaların peşinden 1907 Fenerbahçe kadrosu BeGenius’u, fastPay Wildcats ise Saylen’i yenik ederek finale yükseldi.

    Beş maçlık bir seri üstünden oynanan final karşılaşmasında ise 1907 Fenerbahçe Espor rakibini 3-1’lik bir skor ile yenerek üçüncü defa şampiyonluk unvanına haiz olmuş oldu.

    IE-S 2K League Sezon 3 final karşılaşmasının peşinden şampiyon ekibin oyuncuların çoğu, Twitter hesapları üstünden bitirdikleri paylaşımlar ile GG lafları ile rakiplerini kutlama etti.

    Turnuvanın sona ermesi ile beraber fastPay Wildcats ikinci sırada, BeGenius ve Saylen ekipleri ise üçüncü sırada kendine yer buldu.


    Önceki Haber
    COD: Warzone’da Öldüren Kapı Hatası Düzeltildi

    COD: Warzone’da Öldüren Kapı Hatası Düzeltildi

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Geçtiğimiz hafta Call of Duty: Warzone oyunundaki bir haritada aktörleri öldüren bir kapı hatasından sizlere bahsetmiştik bahsetmiştik. Bu kapı, içerisinden geçmeye çalışan herkesi yere seriyordu.“Rxelik_” adlı Reddit kullanıcısı tarafınca keşfedilen ve oyuncular içinde viral olan bu kapı, canınız azca veya fazlaca olsun, zırhınız olsun olmasın içerisinden geçmeye çalıştığınız anda sizi öldürüyordu. Bu gülünç fakat ölümcül hata, oyuna bugün gelen güncelleme ile düzeltildi.Aslında bu hata ortaya

    Sonraki Haber
    Gta 6'nın Çıkış Tarihi 2025'e Uzatılabilir

    Gta 6'nın Çıkış Tarihi 2025'e Uzatılabilir

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Diğer taraftan Battlefield 2042 sızıntıları ile gündeme gelen Tom Henderson, GTA 6 modern bir Vice City versiyonu ile geleceğimi iddia etti. Daha önce oyunun 80'li yıllarda olabileceği yönünde iddialar çıksa da bu iddiaların aksine modern zamanlarda.Ayrıca GTA Online çalışanları daha fazla içerik çıkacağı genel haberler arasında geliştirme sırasında GTA 6'nın PC, PS5 ve Xbox X/S konsollarına çıkması bekleniyor tabii önce oyunun çıkmasını bekleyeceğiz.%7 komisyon ile hemen kayıt ol ve satış yapUy

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim