COD: Warzone’da Öldüren Kapı Hatası Düzeltildi

    COD: Warzone’da Öldüren Kapı Hatası Düzeltildi

    Geçtiğimiz hafta Call of Duty: Warzone’un Verdansk 84 adlı haritasındaki “Öldüren Kapı” hatası, oyuna bugün gelen güncelleme ile düzeltildi.

    Geçtiğimiz hafta Call of Duty: Warzone oyunundaki bir haritada aktörleri öldüren bir kapı hatasından sizlere bahsetmiştik bahsetmiştik. Bu kapı, içerisinden geçmeye çalışan herkesi yere seriyordu.


    “Rxelik_” adlı Reddit kullanıcısı tarafınca keşfedilen ve oyuncular içinde viral olan bu kapı, canınız azca veya fazlaca olsun, zırhınız olsun olmasın içerisinden geçmeye çalıştığınız anda sizi öldürüyordu. Bu gülünç fakat ölümcül hata, oyuna bugün gelen güncelleme ile düzeltildi.


    Aslında bu hata ortaya çıkmış olduğu günden beri pek oldukça Reddit kullanıcısı, hatanın nedeni hakkındaki teoriler üretti. "Acaba bu kapı gelecekte yapılacak bir güncelleme ile mi alakalıydı? Yoksa geçmiş bir güncelleme ile mi? Yoksa bu kapı ancak aktörleri öldürmek isteyen bir kapı mıydı?" Bu mevzuda pek oldukça iddia ortaya atıldı sadece sebebi bulunamadan hata düzeltildi.


    Aslına bakarsanız kapılar her vakit geliştiricilerin korkunç rüyası olmuştur. Gerçek hayatta oldukça kolay olan bir şeyi sanallaştırmak için oldukça fazla muamele icap ettiğinin en net örneği kapılardır. Kapılardan geçen suni zekaların rotaları, kurşun delikleri, kapıların açılma ve kapanma mekanikleri benzer biçimde birçok detayın özenle hazırlanması gerekmektedir. Eğer bir oyunda kapalı olan bir kapıdan geçmeye çalışırsanız veya aleni olan bir kapının tam ortasında durursanız, kapıyı test eden programın saçmalamaya başladığını, hatta durduk yere birtakım yanlışlar oluştuğunu görebilirsiniz.


    Özellikle Call of Duty: Warzone şeklinde servis oyunlarının sık sık güncelleme alması, birçok hatanın ortaya çıkmasına sebep olabiliyor. Daha ilkin de görünmez helikopterler ve haritanın dibine düşebildiğiniz delikler şeklinde hataları Warzone’da görmüştük.


    Önceki Haber
    2021 Steam Yaz İndirimleri Başladı!

    2021 Steam Yaz İndirimleri Başladı!

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    2021 Steam Yaz İndirimleri, daha evvelinde söylendiği şeklinde 24 Haziran 2021 tarihinde başladı. İndirimlerin başlamasının peşinden popüler oyunların yanı sıra binlerce oyunda aynı anda oldukça müsait fiyatlardan oyuncuların huzuruna sunuldu.Türkiye saati ile 20:00‘de başlamış olan bu tenzilat süreci de daha önceki indirimlerde olduğu şeklinde 2 hafta süresince sürecek. 24 Haziran – 8 Temmuz tarihleri içinde geçerli olacak olan bu tenzilat döneminde aktörleri yüzde 80’lerden yüzde 90’lara varan

    Sonraki Haber
    1907 Fenerbahçe Espor, IE-S 2K League Sezon 3 Avrupa Şampiyonu Oldu!

    1907 Fenerbahçe Espor, IE-S 2K League Sezon 3 Avrupa Şampiyonu Oldu!

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    16 değişik takımın savaşım etmiş olduğu IE-S 2K League Sezon 3 etkinliğinde final karşılaşması 28 Haziran Pazartesi gününün geç saatlerinde oynandı. fastPay Wildcats ile 1907 Fenerbahçe Espor mücadelesine tanık olduğumuz karşılaşmanın cevabında şampiyon belli oldu.Grup aşamasında ve yarı finallerde üç maçlık seriler üstünden oynanan karşılaşmaların peşinden 1907 Fenerbahçe kadrosu BeGenius’u, fastPay Wildcats ise Saylen’i yenik ederek finale yükseldi.Beş maçlık bir seri üstünden oynanan final ka

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim