Forza Horizon 4 ve FM 2021, %50 İndirimde

    Forza Horizon 4 ve FM 2021, %50 İndirimde

    Dünyanın en popüler araba yarışı simülasyonu oyunu Forza Horizon 4 ve FM 2021 %50 indirimli fiyatıyla Steam'de satışta, detaylar aşağıda.

    Steam yaz indirimleri

    Özel kampanya kapsamında indirime giren oyunlar arasında Forza Horizon 4 ve Football Manager 2021 de bulunuyor. Dünyadaki en çok oynanan araba yarışı simülasyonu oyunu olan ve futbol menajerliği yapmanıza olanak sağlayan bu iki güzel oyun %50 indirime girdi. 8 Temmuz 2021 tarihine kadar indirimli etiket fiyatlarından faydalanabilirsiniz.


    İndirimli Forza Horizon 4 nasıl satın alınır?

    Öncelikle bu linkten oyunun Steam mağazasına giriş yapın. Ardından İtemsatış'tan indirimli Steam cüzdan kodu satın alarak, Steam bakiyenizi doldurun. Sonrasında seçtiğiniz paketi sepete ekleyin ve alışverişi tamamlayın.

    Forza Horizon 4 fiyatı

    • Standart Edition 46 TL
    • Deluxe Edition 62,50 TL
    • Ultimate Edition 67,50 TL

    Unutmayın bu fiyatlar Steam yaz indirimleri kapsamında 8 Temmuz 2021'e kadar geçerlidir.


    İndirimli Football Manager 2021 nasıl satın alınır?

    Bu linkten FM 21 Steam mağazasına giriş yap. Sonrasında İtemsatış.com üzerinden indirimli Steam cüzdan kodu satın al ve Steam bakiyeni doldur. Ardından FM 21'i sepetine ekleyerek alışveriş işlemini tamamla.

    FM 2021 fiyatı

    FM 2021 Steam mağazasında 149,50 TL etiket fiyatıyla satışta.


    Steam yaz indirimlerinin 8 Temmuz 2021 itibariyle geçersiz sayılacağını unutmayın. Hemen Steam bakiyenize ekleme yapın ve indirimli oyunlardan faydalanın.


    Önceki Haber
    Fortnite Bir Marvel Karakteri Daha Açıkladı

    Fortnite Bir Marvel Karakteri Daha Açıkladı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Fortnite ve Marvel ortaklığı hız kesmeden devam ediyor. Popüler kültürde yer edinen ikonik birçok karakteri oyun içine dahil eden Epic Games‘in sıradaki eklemesi Marvel çizgi roman evreninden olacak. Dizisi ile geek dünyasında bir numaralı gündemlerden biri haline gelen Loki, muharebeye dahil oluyor.Twitter‘dan duyuruyu paylaşan Fortnite cephesi, karaktere olan ilgiyi kullanmak istiyor. Duyuru metninde Loki‘nin Temmuz ayında oyuna dahil olacağı öğrenildi. Konu hakkındaki bir de afiş gösteren For

    Sonraki Haber
    2021 Steam Yaz İndirimleri Başladı!

    2021 Steam Yaz İndirimleri Başladı!

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    2021 Steam Yaz İndirimleri, daha evvelinde söylendiği şeklinde 24 Haziran 2021 tarihinde başladı. İndirimlerin başlamasının peşinden popüler oyunların yanı sıra binlerce oyunda aynı anda oldukça müsait fiyatlardan oyuncuların huzuruna sunuldu.Türkiye saati ile 20:00‘de başlamış olan bu tenzilat süreci de daha önceki indirimlerde olduğu şeklinde 2 hafta süresince sürecek. 24 Haziran – 8 Temmuz tarihleri içinde geçerli olacak olan bu tenzilat döneminde aktörleri yüzde 80’lerden yüzde 90’lara varan

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim