League of Legends Sett Oynanış Rehberi

    League of Legends Sett Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Sett adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    League of Legends Nedir?

    League of Legends Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Moba türünde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Oyunun amacı rakibin merkez üssünü yıkmak ve zafere ulaşmaktır. Beşerli iki takımdan oluşan bu oyunda 150'den fazla şampiyon arasından tercih yapılarak, kendinize özgü eşya düzeni oluşturduğunuz ve rakibin kulelerini yıkarak onları bozguna uğrattığınız rekabetçi çevrimiçi bir oyundur.


    Sett Ne Zaman Çıktı?

    14 Ocak 2020 Tarihinde oyuncuların beğenisine sunuldu


    Sett Yetenekleri

    Pasif: Dövüşçü İnadı

    Sett normal saldırılarını gerçekleştirirken bir sol, bir de sağıyla vurur. Sağ yumruğu biraz daha güçlü ve hızlıdır. Ayrıca Sett kaybetmekten nefret eder ve eksik canına bağlı olarak fazladan can yenilenmesi kazanır.


    Q: Yapıştır

    Sett'in sonraki iki saldırısı, hedefin azami canına bağlı olarak fazladan hasar verir. Ayrıca Sett rakip şampiyonlara doğru hareket ederken hareket hızı artışı kazanır.


    W: Balyoz Gibi

    Sett aldığı hasarı inat olarak biriktirir. Yetenek kullanıldığında Sett biriktirdiği tüm inadı harcayarak bir kalkan kazanır ve belli bir alana yumruğuyla vurur. Orta hat üstündeki rakipler gerçek hasar, yan hatlardaki rakiplerse fiziksel hasar alır.


    E: Surat Dağıtan

    Sett iki yanında duran tüm rakipleri çekerek onlara hasar verir ve onları sersemletir. Eğer rakipler sadece tek bir yandaysa, sersemletilmek yerine yavaşlatılırlar.


    Ulti: Yürek Hoplatan

    Sett bir rakip şampiyonu kavrayarak havaya zıplar ve daha sonra onu yere savurur. Hedef ve hedefin düştüğü konumun yakınındaki tüm rakipler hasar alır ve yavaşlar.


    Sett'in Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Sett'in karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Singed
    • Garen
    • Viego
    • Pantheon

    Sett'in Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Yasuo
    • Shen
    • Riven
    • Darius

    Sett Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    • Hızkesen
    • Çelik kaplamalı çizme
    • Sterak'ın Güvencesi
    • Haşmetli Hydra
    • Çivili Zırh
    • Ölü Adamın Zırhı

    Sett Alınması Gereken Sihirdar Büyüleri

    Sıçra ve Işınlan


    Sett Rünleri

    League of Legends Sett Oynanış Rehberi


    Sett Nasıl Oynanmalı

    Sett Üst Koridor rolünde oynanılabilen bir dövüşçüdür. Sett koridorda başlayacağı zaman W yeteneği sayesinde rakibi anında koridorundan defedebilir. W yeteneğinden hem kazandığı kalkanıyla hem de ortasında verdiği gerçek hasar sayesinde rakibin canını yarıya indirmenizi sağlayacaktır. Sett ile rakipleri kovalamak için Q yeteneğinizi her zaman kullanmalısınız. Sett pasifi sayesinde Q yeteneğini ile yetenek iptalini oldukça kolay yoldan yapar sağ ve sol yumruğunuzu attıktan sonra ardından Q yeteneğinin ilave hareket hızından faydalanarak ve yetenek iptali sayesinde rakiplere ardı ardına saniyeler içinde 4 kat daha fazla vuracaksınız. Sett E yeteneği ile rakiplerin kaçmamasını kolay bir şekilde sağlayabilir eğer etrafta farklı bir rakip varsa iki rakibi de birbirini çarptırarak sersemletebilir ve bir süre kazanabilirsiniz. Sett'in en önemli ve takım savaşında kullanacağı yeteneği olan Ultisini daha etkili kullanmak öncelikle W yeteneğinin birikmesi gerekli son yüke ulaştığında eğer etrafında canı yüksek olan bir tank varsa öndeki tankı alıp rakiplerin ortasına atabilirsiniz bununla beraber gelen yavaşlatma sayesinde E yeteneğini kullanarak düşmanlarını sersemletebilir ve en son yeteneğiniz W ile bütün rakiplere Gerçek Hasar uygulayıp tüm bir rakip takımı anında defedebilirsiniz ve böylece zafere ulaşabilirsiniz.


    Sett'in Hikayesi

    Ionia'nın yeni yeni oluşan suç dünyasının liderlerinden olan Sett, Noxus'la olan savaşın ardından ün kazandı. Hayata Navori arenalarında mütevazı bir dövüşçü olarak atılsa da vahşi gücü ve ne kadar dayak yerse yesin bana mısın dememesi sayesinde hemen tanınmaya başladı. Sett yörenin savaşçılarını yenip yükseldikten sonra dövüştüğü arenanın kontrolünü kaba kuvvetle ele geçirerek zirveye çıktı.


    Sett Montaj Videosu


    İtemsatış'tan %15 indirimli RP satın almak için tıkla.


    Önceki Haber
    Farming Simulator 2022 Sistem Gereksinimleri Açıklandı

    Farming Simulator 2022 Sistem Gereksinimleri Açıklandı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Farming Simulator cifçilik simülasyonu olarak en başarılı oyunlar arasında cifçiliği eğlenceli bir şekilde sizlere oynatmayı vaat ediyor yeni oyunu olan Farming Simulator 22 bilgisayar versiyonunda 16 kişiye kadarçok oyunculu veya tek kişilik oynayabilirsiniz oyunculara yeni mahsuller yeni haritalar yeni araçlar ve yeni markalar ile 22 Kasım 2021'de yayınlanacak.Farming Simulator 22 Sistem GereksinimleriMİNİMUM:İşletim Sistemi: Windows 10 Home (x64)İşlemci: Intel Core i5-3330 veya AMD FX-8320 ve

    Sonraki Haber
    PES 2022'nin Demo Sürümü Açıldı

    PES 2022'nin Demo Sürümü Açıldı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Japon oyun stüdyosu Konami, geçtiğimiz sene sürpriz bir izahat gerçekleştirerek yeni bir 'PES 2021' oyunu piyasaya sürmeyeceklerini, bunun yerine daha iyi bir oyun için PES 2022 üstünde çalışmaya devam edeceklerini PES 2020 için bir sürem güncellemesi yayınlayacaklarını duyurmuştu. Konami'nin yeni bir oyun için 2 sene şeklinde uzun bir geliştirme sürecine girmesi, PES 2022 ile alakalı beklentilerin fazlasıyla artmasına niçin olmuştu. Yaz mevsiminin ortalarına doğru yaklaşmamızla birlikte PES 202

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim