Mağazalar Sayfası Açıldı

    Mağazalar Sayfası Açıldı

    Sitemizdeki tüm mağazaları inceleyebileceğiniz mağazalar sayfası aktif edildi, detaylı bilgi ve daha fazlası aşağıda.

    Mağazalar sayfası dün gece itibariyle yayına verildi. Bu sayfadan sitemizdeki güvenilir mağaza üyeleri inceleyebilir, sohbet edebilir ve hemen alışverişe başlayabilirsiniz. Sadece belirli kriterlerimizi karşılayabilen, sınırlı sayıda kişiler mağaza üye olabilmekte. Bu yüzden mağaza üyelerle alışveriş yaparken daha güvenli bir hizmet alabilirsiniz.


    Nasıl mağaza üye olunur?

    Mağazalar sayfasındaki "Hemen başvur" butonuna tıklayarak mağaza üyelik başvurusu gönderebilirsiniz. Gönderilen başvurular 48 saat içerisinde incelenmektedir.

    Mağazalar Sayfası Açıldı


    Mağazalar sayfasına nasıl girilir?

    itemsatış.com'a giriş yaptıktan sonra "Mağazalar" butonuna tıklayın.

    Mağazalar Sayfası Açıldı


    Mağaza öne çıkartma nedir, nasıl satın alınır?

    Mağaza öne çıkartma sayesinde, mağazanızı en üst sıralarda sergileyebilirsiniz. Bunun sayesinde ilan görüntülenmeleriniz ve satış sayınız artacak. Aşağıdaki linkten nasıl satın alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

    https://www.itemsatis.com/yardim/73/magaza-one-cikartma-nedir-nasil-satin-alinir.html


    Mağaza üyeliğin avantajları nedir?

    Saymakla bitmeyen avantajlara sahip olmak için hemen mağaza üyeliğe geçiş yapın. Satışlarınızın kat kat arttığını fark edeceksiniz.

    Mağazalar Sayfası Açıldı


    Mağaza rozetleri

    Mağazalar Sayfası Açıldı


    Mağaza üyelik başvuru şartları nelerdir?

    Daha önce 50 başarılı satış yaptıysanız, kimlik doğrulaması yaptıysanız ve 30 gündür sitemize üyeyseniz mağaza üyeliğe geçiş yapabilirsiniz.

    Mağazalar Sayfası Açıldı



    Önceki Haber
    İlan Pazarı Aktif

    İlan Pazarı Aktif

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    İlan & oyuncu pazarı sayfası aktifBinlerce ilanın arasından aradığınız kolayca bulmanızı sağlayacak ilan pazarı güncellemesi dün itibariyle aktif oldu. Hemen ilan ekleyin ve on binlerce alıcıya ürününüzü sergileyin.İlan pazarında filtreleme nasıl yapılır?Kategoriler bölümünden aradığınız ürüne ait kategoriyi bulabilir ve başındaki kutucuğu işaretleyebilirsiniz. Burada birden fazla kategori seçip arama yapabiliyorsunuz. Sonrasında fiyat aralığı seçimi, satıcı adı ve kelime filtrelemesi yapabilirs

    Sonraki Haber
    LoL Yeni Etkinlik Işık Muhafızları Kostümleri Yayınlandı

    LoL Yeni Etkinlik Işık Muhafızları Kostümleri Yayınlandı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Işık Muhafızları & Mahvolmuş PantheonYeni Kostümler Işık Muhafızları ve Mahvolmuş Pantheon ile birlikte League of Legends'in yeni etkinliği olacak ve arada yeni şampiyonda bulunabilir.GörselleriIşık Muhafızı Olaf ( 1350 rp )Işık Muhafızı Vayne ( 1820 rp Efsanevi ) Işık Muhafızı Riven ( 1350 rp )Işık Muhafızı İrelia ( 1350 rp )Işık Muhafızı Diana ( 1350 rp )Mahvolmuş Pantheon ( 1350 rp ) Yanında Prestij kostümü ( 2000 sembolle alınabilir olacak )Bunların yanında etkinlik ve emoteler paylaşılacak

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim