Witcher evreninde geçen oyun Thronebreaker Çıktı!

    Witcher evreninde geçen oyun Thronebreaker Çıktı!

    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yapmış olduğu Witcher evreninde geçen kart oyunu Thronebreaker: The Witcher Tales'in Android cihazlar için çıkışını yaptı.

    Daha öncesinde iOS cihazlar için de çıkış yapmış olan Thronebreaker: The Witcher Tales, bugün itibarıyla Android cihazlar için de erişilebilir durumda. Oyunun giriş bölümü ücretsiz sadece devamını oynamak dilerseniz ücret ödemek zorundasınız. Oyunun mağaza sayfasını, fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.



    Thronebreaker: The Witcher Tales Hakkında


    Thronebreaker, benzersiz bulmacalarla dolu, savaşını elindeki kartlarla verdiğin ve hikayelerin ardında büyük keşifler yaptığın The Witcher dünyasında geçen tek oyunculu bir rol yapma oyunudur.


    The Witcher 3: Wild Hunt'ın en etkisi altına alan sahnelerinden kimilerine imza atmış geliştiricilerin tasarladığı oyun, Kuzey Diyarları Lyria ve Rivia'nın savaşçı kraliçesi Meve'in görkemli bir hikayesini mevzu alıyor. Nilfgaardlı istilasıyla yüz yüze kalan Meve kendini bir kere daha harp meydanına adım atıp felaket ve intikam dolu karanlık bir yolculuğa çıkmak zorunda buluyor.


    Önceki Haber
    Call of Duty: Warzone'da Beklenmedik Hata

    Call of Duty: Warzone'da Beklenmedik Hata

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Call of Duty: Warzone oyuncuları, oyun çıktığından bu yana oldukca ilginç hatalarla karşılaşmıştı. Reddit kullanıcısı Rxelik_ tarafınca keşfedilen bir hata ise bugüne dek bulunan hataların içinde en ilginci olmaya aday. Oyuna yeni eklenen Verdansk 84 haritasında yer edinen Karst Salt Mine bölgesinde bulunan bir kapı, oyuncuların başına bela oldu. Karst River Quarry de görsel anlamda yine düzenlenmişti. Binaların haritası genelde aynı kalsa da bazılarında değişimler yapılmıştı.Madende yer edinen

    Sonraki Haber
    İlan Pazarı Aktif

    İlan Pazarı Aktif

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    İlan & oyuncu pazarı sayfası aktifBinlerce ilanın arasından aradığınız kolayca bulmanızı sağlayacak ilan pazarı güncellemesi dün itibariyle aktif oldu. Hemen ilan ekleyin ve on binlerce alıcıya ürününüzü sergileyin.İlan pazarında filtreleme nasıl yapılır?Kategoriler bölümünden aradığınız ürüne ait kategoriyi bulabilir ve başındaki kutucuğu işaretleyebilirsiniz. Burada birden fazla kategori seçip arama yapabiliyorsunuz. Sonrasında fiyat aralığı seçimi, satıcı adı ve kelime filtrelemesi yapabilirs

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim