Call of Duty: Warzone'da Beklenmedik Hata

    Call of Duty: Warzone'da Beklenmedik Hata

    Bilinmeyen bir sebepten ötürü, Call of Duty: Warzone'un Verdansk 84 isimli haritasında yer edinen bir kapı, geçmeye çalışan tüm oyuncuların anında yaşama veda etmesine niçin oluyor.

    Call of Duty: Warzone oyuncuları, oyun çıktığından bu yana oldukca ilginç hatalarla karşılaşmıştı. Reddit kullanıcısı Rxelik_ tarafınca keşfedilen bir hata ise bugüne dek bulunan hataların içinde en ilginci olmaya aday. 

    Oyuna yeni eklenen Verdansk 84 haritasında yer edinen Karst Salt Mine bölgesinde bulunan bir kapı, oyuncuların başına bela oldu. Karst River Quarry de görsel anlamda yine düzenlenmişti. Binaların haritası genelde aynı kalsa da bazılarında değişimler yapılmıştı.


    Madende yer edinen kapılardan biri kapalı olarak tasarlandı. Rxelik_ tarafınca bulunan hataya göre bu kapı adeta kendi iradesine haiz ve oyunculara güçlük çıkarıyor. Oyuncunun paylaşmış olduğu görüntülerde bu vaziyet net biçimde gözüküyor.


    Oyun sırasında arkadaşı tarafınca diriltilen kullanıcı, kapıdan geçmeye çalıştığında kendisini bir kere daha yerde buldu. Durumu gülerek karşılayan Call of Duty: Warzone oyuncusu, aynı kapıdan geçmeyi bir kere de tamamen zırhlı olarak denedi. Sonuç yeniden aynı oldu. Kapının niye oyuncuların yaşama veda etmesine niçin olduğu ise bilinmiyor. Konuyla alakalı olarak ortaya atılan değişik teoriler var. Bunlardan ilki, kapının aslına bakarsak yanlış yerleşltirilmiş bir ölüm engeli olduğu yönünde. Bu nedenle kapı oyuna eklenirken tehlikeli hale gelmiş olabilir.


    Bir öteki Reddit kullanıcısına göre ise bu kapı aslına bakarsak oyuna yeni eklenecek olan Red Door süratli gezi sistemine dahil olacak. Bu nedenle de kapının aslına bakarsak yalnızca içeriden açılması gerekiyor. Dışarıdan açıldığında ise oyun bozuluyor ve oyuncular ölüyor. Öte taraftan CoD: Warzone aktörleri oyundaki nesnelerin kendilerini öldürmesine o kadar da uzak değil. Daha ilkin de oyunda yer edinen kamyonların ve nabız sensörlerinin de benzer problemler yaşattığına tanık olmuştuk. Düzeltme gelene kadar oyuncuların bu bölgede dikkatli olması gerekiyor.


    Önceki Haber
    Çapraz Platform Desteğine Sahip Oyunlar Artacak

    Çapraz Platform Desteğine Sahip Oyunlar Artacak

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    PlayStation’ın CEO’su Jim Ryan, çapraz platform ile oynanabilecek PS4 ve PS5 oyunlarının sayısını çoğaltmak istediğini vurguladı. Yabancı bir haber sitesine konuşan Ryan, Xbox ve PC şeklinde öteki platformlardaki oyuncuların birlikte oyun oynamasını elde eden bir hususiyet olan çapraz platformu desteklediklerini ve Fortnite, Call of Duty ve Minecraft şeklinde PlayStation oyunlarının sayısının artmaya devam edeceğini belirtti.2018 senesine kadar Sony, PlayStation oyunlarını çapraz platformda oyna

    Sonraki Haber
    Witcher evreninde geçen oyun Thronebreaker Çıktı!

    Witcher evreninde geçen oyun Thronebreaker Çıktı!

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Daha öncesinde iOS cihazlar için de çıkış yapmış olan Thronebreaker: The Witcher Tales, bugün itibarıyla Android cihazlar için de erişilebilir durumda. Oyunun giriş bölümü ücretsiz sadece devamını oynamak dilerseniz ücret ödemek zorundasınız. Oyunun mağaza sayfasını, fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.Thronebreaker: The Witcher Tales HakkındaThronebreaker, benzersiz bulmacalarla dolu, savaşını elindeki kartlarla verdiğin ve hikayelerin ardında büyük keşifler yaptığın The Witch

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim