PS5 Özel Yapımı Olarak Tanıtılan Oyunu Abandoned

    PS5 Özel Yapımı Olarak Tanıtılan Oyunu Abandoned

    Aylar ilkin PS5 için hususi olarak tanıtılan ölüm kalım oyunu Abandoned’ın çıkışı ile alakalı bir düşünce değişikliği gerçekleşti. Yapımcı firma Blue Box Game Studios’un Twitter’da paylaşmış olduğu bir cevaba nazaran oyun, PC’ye de çıkarılacak.

    Oyun yapımcısı Blue Box Game Studio, bu senenin başlarında Abandoned isminde yeni yapımını duyurmuştu. Açık dünya ölüm kalım oyunu olacak Abandoned’ın bir PlayStation 5 hususi oyunu olacağı söylenmişti. Ancak yeni bir habere nazaran oyun bununla sınırı olan kalmayacak. 

    Yapımcı firmanın Twitter açıklamasına nazaran oyun, PC için de çıkarılacak. Blue Box’ın bir PS5’e haiz olmayan Twitter kullanıcısına verdiği cevaba nazaran, “PC toplumu şenlenecek.”


    Oyun Blue Box Game Studio tarafınca ilk duyurulduğunda, duyuruda kullanılan birtakım ifadeler yanlış anlaşılmaya sebep olmuştu. Oyuncular, Abandoned’ın Silent Hill serisine dahil olacağını sanmış ve heyecanları daha da körüklenmişti. Bu iddia, özetle “Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysek özür dileriz, Konami’yle bir bağlantımız yok” laflarıyla firma tarafınca kısa sürede çürütüldü. Böylece oyunun bir seriye bağlı olmayan yeni bir imal olduğu kesinleşmiş oldu.


    Yakın zamanda Twitter’da meydana getirilen bir açıklama, oyunun ilk açıklanmış olduğu suretiyle PS5 hususi oyunu olamayacağını ortaya koydu. Bir Twitter kullanıcısı, Abandoned’la alakalı paylaşılan bir tweet’i “Zaten bir PS5’im yok ki” diye yanıtladı. Kullanıcıya cevap veren Blue Box, “PC toplumu şenlenecek” ifadelerini kullandı.

    PS5 Özel Yapımı Olarak Tanıtılan Oyunu Abandoned

    Bu cevap, ancak oyunun bulut oyun sistemlerine de geleceğini de ima ediyor olabilir. Ancak bizce, PC için çıkacak olmasa bu şekilde bir tweet atılmazdı çünkü PlayStation oyunlarının bulut oyun sistemlerine gelmesi o kadar da ender bir vaziyet değil. Nisanda gösterilen fragmanı ve hemen sonra hakkındaki çıkan iddialarla şimdiden hatırı sayılır bir ün kazanan, sene sonucunda çıkması beklenen Abandoned’ın PC versiyonunun ne vakit çıkarılacağını öğrenmek için bekleyeceğiz.


    Önceki Haber
    Battlefield 4'ün Sunucu Kapasitesi Arttırıldı

    Battlefield 4'ün Sunucu Kapasitesi Arttırıldı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Xbox ve Bethesda'nın müşterek gerçekleştirdiği E3 programına damgasını vuran şeylerden biri de Battlefield 2042'nin oynanış fragmanı olmuştu. Fragmanın aktörleri ne kadar heyecanlandırdığını ise Battlefield 4 oynayanların sayısındaki artıştan görebiliyoruz.Serideki en yeni oyun olmasa da yakın geleceği mevzu eden son olarak Battlefield oyunu olan Battlefield 4 2013 senesinde çıkmıştı. Bu yapımda imgesel ve oldukca karmaşa bir 2020 yılı tasviri yer alıyordu. Oyun, 2042'yi bekleyen oyuncuların göz

    Sonraki Haber
    Yeni Skyrim Oyunu Uzayda Geçecek: STARFİELD

    Yeni Skyrim Oyunu Uzayda Geçecek: STARFİELD

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Starfield’dan yeni rol yapma oyunu olarak bahsediyoruz, ama oyunun ortaya çıkışı 2018 yılına ve hatta daha öncesine kadar dayanıyor. ilk başlarda 2018 yılında, The Elder Scrolls VI ile beraber tanıtılan Starfield, Bethesda’nın sır benzer biçimde gizlediği bir oyundu. Tıpkı oldukça sevilen Skyrim benzer biçimde bir aleni dünya rol yapma oyunu olacak olan Starfield, yeni fragmanıyla bizleri fazlaca heyecanlandırmayı başardı.Bethesda’nın uzun devam eden Fallout ve The Elder Scrolls serilerinin peşi

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim