Moba Benzeri Pokemon Oyunu Pokemon UNITE Yayınlandı

    Moba Benzeri Pokemon Oyunu Pokemon UNITE Yayınlandı

    Pokemon'un ilk stratejik ekip savaşı oyunu olacak Pokemon UNITE'dan uzun vakit sonrasında yeni haber geldi. Oyun, temmuz ayında Nintendo Switch için yayınlanacak. Android ve iOS kullanıcıları ise eylül ayını bekleyecek.

    League of Legends veya Mobile Legends Tarzı Mobil Moba Pokemon Oyunu

    Son yıllarda pek fazlaca değişik oyunla karşımıza çıkan Pokemonların bir eksiği MOBA türünde bir ekip harp oyunuydu ki bu alanın büyük potansiyelinin bilincinde olan Nintendo geçtiğimiz sene Pokemon UNITE isimli League of Legends benzeri oyununu duyurmuştu. Oyunla alakalı bugün yeni gelişmeler paylaşıldı.


    Nintendo bugün oyunun web sitesinden yapmış olduğu duyurularla oyunun ne vakit hangi platforma geleceğini açıkladı. Ayrıca oyunla alakalı birtakım teknik bilgiler de Pokemon fanatiklerine sunuldu. Pokemonlarla mücadelenin iyi mi olacağı ise merak konusu.

    Moba Benzeri Pokemon Oyunu Pokemon UNITE Yayınlandı

    Nintendo'dan gelen açıklamaya nazaran Nintendo Switch oyuncuları, Pokemon UNITE oynamaya temmuz ayında başlayabilecek. Android ve iOS kullanıcılarının ise oyunu tecrübe etmek için eylül ayını beklemeleri gerekecek. Nintendo hesabını yahut Pokemon Trainer Club hesabını kullanarak giriş yapanlar, herhangi bir cihazdaki oyun bilgilerini görebilecek. Bu hususiyet yardımıyla Nintendo Switch kullanıcıları evlerindeki televizyonlardan oyuna katılabilecek. Ayrıca oyunu mobilde de rahatlıkla oynayabilecekler.


    Açıklamalarda bir başka dikkat çeken nokta ise oyunun platformlar arası oynamayı desteklemesi planı oldu. Yani Nintendo Switch kullanan bir oyuncu ile mobil aygıt kullanan bir oyuncu bir arada yahut karşılıklı olarak savaşım edebilecek.


    Pokemon UNITE oyunu için şimdilik dört değişik dil seçeneğine kavuşacağını da açıklamalarda görebiliyoruz. Oyunun çıkışından sonrasında ilk aşamada Fransızca, İtalyanca, Almanca ve İspanyolca dillerinde de oynanabilir olacak. 

    Nintendo'nun en başarı göstermiş markaları içinde yer edinen Pokemon, devletimizde daha oldukça animesi ile bilinmesine karşın her vakit için oyunlar göz önüne alınarak hazırlanmıştı. Daha ilkin serüven oyunu, klasik Pokemon oyunları, kart oyunu benzer biçimde versiyonlarını gördüğümüz marka bakalım Pokemon UNITE ile bir başka başarı göstermiş yapıma imza atabilecek mi. Pokemon UNITE oynamak talep eder miydiniz?


    Önceki Haber
    GeForce NOW Kütüphanesine 10 Yeni Oyun Daha Geliyor

    GeForce NOW Kütüphanesine 10 Yeni Oyun Daha Geliyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Her hafta Perşembe günü yeni GeForce NOW oyunları listesiyle karşımıza çıkan NVIDIA, 17 Haziran 2021 tarihinde bulut oyun servisine eklenecek olan yeni oyunları duyurdu. Bu doğrultuda 17 Haziran Perşembe GeForce NOW oyunları listesini paylaşan firma, hem de yakın gelecekte servise eklenecek yeni oyunların da müjdesini verdi.Şirket tarafınca meydana getirilen açıklamaya bakılırsa Square Enix’in 26 Ekim tarihinde Steam üstünde satışa sunulacak olan Marvel’s Guardians of the Galaxy oyunu, çıkış yap

    Sonraki Haber
    LoL'ün Afet Sinematiği Yeniliğinde Yeni Bir Sinematiğin Yaklaşacağı Duyuruldu

    LoL'ün Afet Sinematiği Yeniliğinde Yeni Bir Sinematiğin Yaklaşacağı Duyuruldu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Afet'in BaşlangıcıLeague of Legends 2021 canlı yayınında duyurduğu sinematiğin ardından bu hikayenin devamı niteliğin de olan Mahvolmuş Kral Viego'nun eşinin ölümü acısının ardından dünyayı yok etme arzusu nihayet başlıyor.Viego büyük ihtimal bölge bölge istila başlatarak Valoran kıtasını ele geçirmeyi planlıyor üstelik ilk olarak Demacia bölgesinin büyüyü emen taşlarla çevrili kaleyi ele geçirecek. Ardından hangi bölgelere doğru ilerleyeceği kesin değil iddialara göre sinematikler ile devam ede

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim