PUBG: New State'ten bir rekor daha: Ön kayıtlar 17 milyonu geçti

    PUBG: New State'ten bir rekor daha: Ön kayıtlar 17 milyonu geçti

    Orijinal battle royale PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'un yapımcıları KRAFTON'un yeni PUBG oyunu PUBG: New State'in Google Play'deki erken kayıt rakamları 10 milyonu geçti.

    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini özgün battle royale PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'un yapımcıları KRAFTON Inc'in yapmış olduğu yeni PUBG oyunu PUBG: New State'in erken kayıt sayısı güncellendi.


    Krafton geçtiğimiz saatlerde merakla beklenen PUBG: New State'in ön kayıt sayılarını paylaştı. Bildiğiniz benzer biçimde geçtiğimiz günlerde iki günlük bir alfa testi düzenlenmişti ve üstün dereceli testin bitmesinin peşinden geldi. Açıklamaya nazaran oyuna yalnızca Android cihazlar için kayıt yaptıran şahıs sayısı 17 milyonu geçti. Ne yazık ki hala bir çıkış zamanı mevcut değil.


    Ayrıca oyunun ilk haritasına derinlemesine bir bakış için de geçtiğimzi günlerde bir video paylaşıldı. Onu ve oyunun Android için ön kayıt sayfasını aşağdıa bulabilirsiniz.


    PUBG: New State Eğitim



    Önceki Haber
    Valorant'ın Yeni Ajanı Karşınızda KAY/0

    Valorant'ın Yeni Ajanı Karşınızda KAY/0

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Valorant Bölüm 3 köşeyi dönünce, oyuncuların yeni Ajana bir göz attıkları bildirildi. KAY/0 isimli robot Başlatıcı, bir sonraki güncellemede bırakılacak biçimde ayarlanmıştır.Valorant'ın son Ajanı Astra'nın ortaya çıkmasından bu yana üç aydan fazla vakit geçti. Bölüm 3'e girerken , yeni bir karakterin mücadeleye alınması için reel bir yutturmaca ve buna ilk bakışımızı almış olabiliriz en yeni Valorant Ajanı KAY/0'ın görüntüleri 16 Haziran'da Reddit'te sızmaya başladı. oyunun lansmanı.Tıpkı Skye,

    Sonraki Haber
    PUBG'ye Gelen Büyük Güncellemeyle Oyunda Neler Değişti?

    PUBG'ye Gelen Büyük Güncellemeyle Oyunda Neler Değişti?

    3 yıl önce 10 dk okuma süresi

    PlayerUnknown’s Battlegrounds, günümüzün en fazlaca oynanan Battle Royale oyunlarından biri. Oyuna gelen en büyük güncelleme 12.1, hali hazırda sevilen oyunu çok değiştirdi ve iyileştirdi. Yeni güncelleme görsel bir iyileştirmenin yanı sıra oyunu tamamen değiştirecek yeni modlar ve araçlar da içeriyor.Rekabetçi oyunlarda meydana getirilen güncellemeler, oyuncuların takip etmesi ihtiyaç duyulan bir set kuralı da içeriyor. PUBG’nin Sezon 12 güncellemesi de oyun ile alakalı bir takım sahne arkası d

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim