Valorant'ın Yeni Ajanı Karşınızda KAY/0

    Valorant'ın Yeni Ajanı Karşınızda KAY/0

    Bugün yeni sızıntılar ile birlikte yeni ajanın adının KAY/0 olduğunu öğrenerek yeni oyun için görselleri paylaşıldı bu haberimizde incelemekteyiz.

    Valorant Bölüm 3 köşeyi dönünce, oyuncuların yeni Ajana bir göz attıkları bildirildi. KAY/0 isimli robot Başlatıcı, bir sonraki güncellemede bırakılacak biçimde ayarlanmıştır.

    Valorant'ın Yeni Ajanı Karşınızda KAY/0


    Valorant'ın son Ajanı Astra'nın ortaya çıkmasından bu yana üç aydan fazla vakit geçti. Bölüm 3'e girerken , yeni bir karakterin mücadeleye alınması için reel bir yutturmaca ve buna ilk bakışımızı almış olabiliriz en yeni Valorant Ajanı KAY/0'ın görüntüleri 16 Haziran'da Reddit'te sızmaya başladı. oyunun lansmanı.

    Valorant'ın Yeni Ajanı Karşınızda KAY/0


    Tıpkı Skye, Breach ve Sova olduğu gibi kendisi de bir Öncü Ajan olarak karşımıza çıkacak

    O zamandan beri silinen özgün sızıntıya birlikte rol alan fazla bir şey yoktu. Bununla birlikte, sızıntının yine yayınları KAY/0'ı bir Başlatıcı olarak sınıflandırarak Skye, Breach ve Sova saflarına katılıyor.

    Sızıntılara göre Yeni Ajanın Ulti Yeteneğinin elektromanyetik dalgalar yayan bıçaklar fırlattığını ve bunun menzil içerisindeki etkileri kısıtladığını söylemiş. Ayrıca kör etmesi ve bombası da varmış yetenekleri arasında. Tam da aşağıdaki görselde olduğu gibi.

    Valorant'ın Yeni Ajanı Karşınızda KAY/0


    Riot , Mayıs ayının başlarında 3. Bölüm beklentisiyle KAY/0'ın tasarımıyla alakalı birkaç ayrıntıyı özgür bıraktı .

    Karakter yapımcısı John Goscicki, 28 Mayıs tarihindeki gönderide, "Bu, destek programı silahınıza güvenmeniz ihtiyaç duyulan anlamış olur yaratabilen bir Ajan" dedi . "Yeni Ajanı oldukça yakında geliyor ve nihayet selam söylediğinde ne düşündüğünüzü görmek için sabırsızlanıyoruz!"

    Karakter ek olarak Grenadier kod adına sahipti, bu da Raze şeklinde başka bir patlayıcı uzmanının Valorant'ın saflarına katıldığını görebileceğimiz anlamına geliyor.


    Valorant'ın Yeni Ajanı Karşınızda KAY/0

    Şu an için Yeni Ajana dair sadece görseller paylaşıldı ilerleyen günlerde Yetenek açıklamlarıda verilebilir.



    Hemen tıkla ve indirimli VALORANT VP satın al.


    Önceki Haber
    Fallout 4'ün Yeni Modu Fallout: London'dan Yayınlandı

    Fallout 4'ün Yeni Modu Fallout: London'dan Yayınlandı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Fallout 4 oyununa gelmesi beklenen ve DLC boyutunda bir mod olarak nitelenen Fallout: London’dan bir fragman geldi. Sürekli ABD haritasında oyun deneyimi sunan Fallout, aktörleri bu sefer İngiltere’ye götürecek benzer biçimde görünüyor.Oyunun fragmanında görebileceğimiz suretiyle Londra’ya has ikonik hale gelmiş olan çift kattan oluşan otobüs benzer biçimde birçok mühim ayrıntılar oyuna serpiştirilmiş. Ayrıca oyunun yapımcılarının, oyunun sitesinde cevapladığı sık sorulan sorular kısmı de oyun h

    Sonraki Haber
    PUBG: New State'ten bir rekor daha: Ön kayıtlar 17 milyonu geçti

    PUBG: New State'ten bir rekor daha: Ön kayıtlar 17 milyonu geçti

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini özgün battle royale PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'un yapımcıları KRAFTON Inc'in yapmış olduğu yeni PUBG oyunu PUBG: New State'in erken kayıt sayısı güncellendi.Krafton geçtiğimiz saatlerde merakla beklenen PUBG: New State'in ön kayıt sayılarını paylaştı. Bildiğiniz benzer biçimde geçtiğimiz günlerde iki günlük bir alfa testi düzenlenmişti ve üstün dereceli testin bitmesinin peşinden geldi. Açıklamaya nazaran oyuna yalnızca Android cihazlar için kayıt yaptıran ş

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim