Fallout 4'ün Yeni Modu Fallout: London'dan Yayınlandı

    Fallout 4'ün Yeni Modu Fallout: London'dan Yayınlandı

    Bethesda'nın çok fazla sevilen yapımlarından Fallout 4'e mod olarak gelmesi beklenen Fallout: London'dan yeni bir fragman yayınlandı. Oyun, alışık olunandan değişik bir Fallout deneyimi sunacak benzer biçimde görünüyor.

    Fallout 4 oyununa gelmesi beklenen ve DLC boyutunda bir mod olarak nitelenen Fallout: London’dan bir fragman geldi. Sürekli ABD haritasında oyun deneyimi sunan Fallout, aktörleri bu sefer İngiltere’ye götürecek benzer biçimde görünüyor.


    Oyunun fragmanında görebileceğimiz suretiyle Londra’ya has ikonik hale gelmiş olan çift kattan oluşan otobüs benzer biçimde birçok mühim ayrıntılar oyuna serpiştirilmiş. Ayrıca oyunun yapımcılarının, oyunun sitesinde cevapladığı sık sorulan sorular kısmı de oyun hakkındaki düşünce edinmemize destek oluyor.


    Oyunun fragmanında 2237’den bahsediliyor. Bu da oyunun Fallout 1 ve Fallout 2 içinde geçeceğini bize gösteriyor. Dördüncü oyuna göre daha azca tabanca çeşitliliğinin görülmesi beklenen oyunda, FEV virüsü hemen hemen İngiltere’ye ulaşmadığından mutantlar yada başka yaratıklar görmeyeceğiz.


    Fallout: London’da değişen tek şey vakit ve mekân değil. Oyuncular, yeni topluluklarla, yeni silahlarla ve yeni canlılarla karşılaşacaklar. Oyunda 7 tane grubun bulunacağı bilgisi de web sitesinde bulunuyor. 


    Bu grupları kabaca anlatmamız gerekirse; arasında bulunacağımız Londra’nın yöneticileri olan Seçkinler, Londra’nın güvenliğini sağlamak için oluşturulmuş olan ama Seçkinler’in kuklaları olarak göreceğimiz Tommy’ler, Londra’yı yerle bir edip küllerinden yeni bir krallık oluşturmak isteyen 5. Sütün, Londra’yı Seçkinler’den almak için çabalayan Camelot grubu, kabahat örgütü olarak tanımlayabileceğimiz ve Köpekler Adası Birliği benzer biçimde Türkçeye çevirebileceğimiz Isle of Dogs Syndicate, onlara hasım olan ve Serseriler olarak çevirebileceğimiz Vagabonds grubu ve en son da esrarlı bir öbek olan ve ıslıklarla kontakt kuran Melek (Angel) grubu oyundaki 7 ana toplumu oluşturuyor.


    Oyunun çıkış zamanı ile alakalı hemen hemen bir malumat bulunmuyor ama geliştirici ekibin 2017’de bir araya gelmiş olduğu biliniyor. Çevrenin çok güzel yansıtıldığını gördüğümüz oyun üstünde şu an daha derin çalışılmakta. Sizlerin Fallout: London ile alakalı fikirleri neler? Yorum kısmında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


    Önceki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Akshan Olabilir mi?

    League of Legends Yeni Şampiyon Akshan Olabilir mi?

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon Akshan?Yılın başlangıcında League of Legends ve Riot Games, Mahvlomuş Kral Viego'nun oyuna geleceğini duyurdu. Duyurusu ile birlikte, 2021'de gelecek üç şampiyonun hepsinin onun çevresinde döndüğünü de ortaya koydular. İlki Gwen, Kutlu Terzi. Sonra ortaya çıkan sonraki ikisi bir "Kasvetli Yordle" ve bir orta koridor nişancısı. Yordle'ın ilkin gelmesi gerekiyordu, sadece sızıntılar doğruysa Akshan olması ihtiyaç duyulan nişancılar için onları geri aldılar.Gwen bir süredir dışarıda v

    Sonraki Haber
    Valorant'ın Yeni Ajanı Karşınızda KAY/0

    Valorant'ın Yeni Ajanı Karşınızda KAY/0

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Valorant Bölüm 3 köşeyi dönünce, oyuncuların yeni Ajana bir göz attıkları bildirildi. KAY/0 isimli robot Başlatıcı, bir sonraki güncellemede bırakılacak biçimde ayarlanmıştır.Valorant'ın son Ajanı Astra'nın ortaya çıkmasından bu yana üç aydan fazla vakit geçti. Bölüm 3'e girerken , yeni bir karakterin mücadeleye alınması için reel bir yutturmaca ve buna ilk bakışımızı almış olabiliriz en yeni Valorant Ajanı KAY/0'ın görüntüleri 16 Haziran'da Reddit'te sızmaya başladı. oyunun lansmanı.Tıpkı Skye,

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim