Ödüle Doymayan ELEX'in İkinci Oyunu Duyuruldu

    Ödüle Doymayan ELEX'in İkinci Oyunu Duyuruldu

    2017 senesinde THQ Nordic tarafınca piyasaya çıkan aksiyon RPG oyunu ELEX'in devamı geliyor. Şirket tarafınca hazırlanan bir tanıtım videosuyla duyurulan ELEX 2, ilk oyundaki karakterimiz olan Jax'in maceralarını devam ettirecek.

    Video oyun tutkunları, 2017 senesinde "ELEX" isminde bir aksiyon RPG oyunu ile tanışma imkanı yakalamışlardı. Piranha Bytes tarafınca geliştirilen ve THQ Nordic tarafınca gösterilen oyun, tek oyunculu bir yapıya haiz olsa da bilhassa hikayesiyle aktörleri mest etmiş, milyonlarca oyunsevere ulaşmayı başarmıştı. THQ Nordic şimdi, ELEX'in devamı durumunda olan ELEX 2'yi duyurdu.

    ELEX, 2017 senesinde piyasaya sürüldüğünde PlayStation 4, Xbox One ve PC sahipleri tarafınca deneyimlenmişti. Yeni oyun ise PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One ve PC ahenkli olarak piyasaya sürülecek. Oyunun fiyatı ile resmi çıkış zamanı de şimdilik bilinmiyor.


    ELEX, Jax isminde bir karakterin çevresinde şekilleniyor, oyunculara aksiyon dolu bir edinim sunuyordu. ELEX 2 için hazırlanan tanıtım videosu, yeni oyunda da Jax isminde bu yeni karakterin yer alacağını gözler önüne seriyor. Ancak ana karakterimizi yeni oyunda nelerin beklediğine dair hiç bir şey bilmiyoruz. Şirketin gelecek aylarda yapacağı açıklamalar, ELEX 2 ile alakalı daha çok malumat edinmemizi sağlayacak. 


    ELEX 2, an itibarıyla Steam'de listelenmeye başlamış durumda. Bu listeleme sayfasına baktığımızda oyunla alakalı paylaşılan bilgilerin oldukça kısıtlı bulunduğunu görüyoruz. Geliştirici ekip, oyunun sistem ihtiyaçlarını bile doğru muntazam açıklamamış durumda. Eğer sizler de ELEX 2'nin Steam'deki listeleme sayfasına göz atmak ve oyunu şimdiden dilek listesine eklemek isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Cem Yılmaz'ın A.R.O.G Filminin Hiçbir Zaman Piyasaya Çıkmayan Oyunu Ortaya Çıktı

    Cem Yılmaz'ın A.R.O.G Filminin Hiçbir Zaman Piyasaya Çıkmayan Oyunu Ortaya Çıktı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    2008 senesinde gösterime giren A.R.O.G, 2004 senesinde gösterime giren G.O.R.A. filminin devamı niteliğindeydi ve günümüz dünyasının ötesinde, uzayda geçen G.O.R.A.'nın tam bilakis günümüzden bir milyon sene öncesinde geçiyordu. A.R.O.G, bir film olarak pek fazlaca unutulmaz sahnesi ile Türk beyazperde unutulmazları arasına girmeyi başarırken şimdi bir de hiç bir vakit yayınlanmayan bir oyunu olduğu ortaya çıktı.Bir video oyun geliştiricisi ve yapımcısı olan, bununla birlikte bir devre Türkiye D

    Sonraki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Akshan Olabilir mi?

    League of Legends Yeni Şampiyon Akshan Olabilir mi?

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon Akshan?Yılın başlangıcında League of Legends ve Riot Games, Mahvlomuş Kral Viego'nun oyuna geleceğini duyurdu. Duyurusu ile birlikte, 2021'de gelecek üç şampiyonun hepsinin onun çevresinde döndüğünü de ortaya koydular. İlki Gwen, Kutlu Terzi. Sonra ortaya çıkan sonraki ikisi bir "Kasvetli Yordle" ve bir orta koridor nişancısı. Yordle'ın ilkin gelmesi gerekiyordu, sadece sızıntılar doğruysa Akshan olması ihtiyaç duyulan nişancılar için onları geri aldılar.Gwen bir süredir dışarıda v

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim