GeForce NOW İçin Yeni ve Avantajlı Bir Kampanyayı Açıkladı

    GeForce NOW İçin Yeni ve Avantajlı Bir Kampanyayı Açıkladı

    GeForce NOW'ın aylık 75 TL olan üyelik tutarı oyunseverlerin kalbini kırmıştı. Yeni kampanyayla oyuncular artık 3 aylık GeForce NOW üyeliği almaları niteliğinde aylık 59,90 TL, üç aylık olarak da 179,7 TL ödeyebilecek.

    Netflix'in gelişi ile beraber artık teker teker DVD alma süreci sona ermiş, web üstünden aylık abonelikle içerik kütüphanesine yetişme süreci başlamıştı. Benzer bir değişimi de kısa sürede oyunlarda görebileceğimizin en mühim işaretlerinden biri GeForce NOW'ın gelişi olmuştu.


    Sistemimizden bağımsız olarak, abonelik paketi içinde yer edinen her türlü oyunu oynayabilmeyi olası hale getiren GeForce NOW, aktörleri oyunları çalıştırabilecek bir sistem toplamanın maddi külfetinden de kurtarmayı amaçlıyordu. Gelin görün ki platformun aylık üyelik tutarı Türk aktörleri memnun etmekten uzaktı.


    Aylık tutarı 75 TL olan GeForce NOW'a artık 59,90 TL'ye yetişebilmek mümkün. Yeni 3 aylık Premium paketi tek çekim olarak alacak kullanıcılar, GeForce NOW'a aylık 59,90 TL, toplamda 179,7 TL ödeyerek haiz olabilecek.


    Yeni avantajlı Premium paketi seçecek olan kullanıcılar, 3 aylık süreleri dolduğunda bir kere daha aynı tarife üstünden paket alma hakkına da haiz olacak. Yani kampanya tek seferlik bir öneri olmaktan ibaret değil. Böylelikle platforma bir nebze daha müsait fiyata erişmek olası olacak.


    GeForce NOW internete ihtiyaç duyuyor

    GeForce NOW İçin Yeni ve Avantajlı Bir Kampanyayı Açıkladı

    GeForce NOW ile sorunsuz oyun deneyimi yaşamak için elbet iyi bir web bağlantısı gerekiyor. Bulut hizmetleri kullanarak oyun oynamayı elde eden platformda, Steam ve Epic Games benzer biçimde oyun platformlarında haiz olduğunuz sadece mevcut sisteminizin oynamak için ehil gelmediği oyunları oynamak da mümkün.


    Platformu sorunsuz kullanabilmek için ise 20-25 mbit benzer biçimde bir linke haiz olmanız gerekiyor. Böylece kütüphanenizde yer edinen oyunları, GeForce NOW üstünden oynayabiliyor, hatta RTX benzer biçimde teknolojileri de deneyimleyebiliyorsunuz.





    Önceki Haber
    E3 2021'de Duyurulan ve Game Pass'e Gelecek Oyunlar

    E3 2021'de Duyurulan ve Game Pass'e Gelecek Oyunlar

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Dünyanın en çokça takip edilen oyun stüdyolarından kabul edilen Bethesda ile beraber E3 2021'de şaşaalı bir faaliyet düzenleyen Microsoft, yalnızca yepyeni oyunlarını oyunseverlere duyurmakla kalmadı, ek olarak PlayStation'a karşı en büyük kozlarından kabul edilen Game Pass'in de gücüne güç kattı.Windows PC, Xbox Cloud Gaming , Xbox One ve Xbox Series X/S kullanıcıları için halihazırda 100'den fazla oyun sunmakta olan Game Pass için E3 2021 esnasında yepyeni oyunlar duyuruldu. Üstelik Game Pass

    Sonraki Haber
    Steam'deki normal fiyatı 57 TL olan, GOG'da Ücretsiz Oldu

    Steam'deki normal fiyatı 57 TL olan, GOG'da Ücretsiz Oldu

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Zaman vakit düzenlemiş olduğu parasız oyun kampanyaları ile haberlerimize mevzu olmayı başaran GOG, saatler sürecek bir kampanya başlattığını açıklattı. Platform tarafınca meydana getirilen açıklamalara nazaran oyuncular, GOG'un başlatmış olduğu kampanya kapsamında Steam fiyatı 57 TL olan "Hellpoint" isminde oyuna ücretsiz bir şekilde haiz olabilecekler. Aksiyon dolu bir imal olarak karşımıza çıkan Hellpoint, bilhassa de tehlike tansiyon çeşidini seven oyuncuların beğenecekleri türden bir oyun.

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim