Fallout 76 Pittsburgh'u da Gösteren Fragmanı Yayınlandı

    Fallout 76 Pittsburgh'u da Gösteren Fragmanı Yayınlandı

    Fallout 76'nın yeni Expeditions hususi durumunun bir parçası olarak, The Pitt ismi verilen ve Fallout 3'te gördüğümüz Pittsburgh oyuna eklenecek. Bunun için 2022'yi beklemek gerekecek.

    Fallout 76'yı başından beri takip edenler, oyun dışı nedenlerden ötürü oyuna sabretmeyi aslına bakarsanız öğrenmişti. İlk çıkmış olduğu dönemde eleştirilere kulak veren yapımcılar, oyunu geçen müddette oldukça iyi hale getirmeyi başarmıştı.


    Bethesda, E3 Direct'te Xbox ile beraber gerçekleştirdikleri etkinlikte Fallout 76'da artık Fallout 3'te gördüğümüz bölgelere geri döneceğimizi açıkladı. Bunun içinse 2022'ye kadar sabretmemiz ve "Expeditions" paketini beklememiz gerekecek.


    Fallout 3 oyununda, bir zamanlar Pittsburg olarak malum şehirden geri kalanlardan kurulan The Pitt'i görmüştük. Yeni mod yardımıyla oyuncular da Appalachia'yı geride bırakıp yeni bölgelere yolculuklar gerçekleştirebilecekler.

    Yağmacıların kontrolünde olan şehri ziyaret edebilecek olan oyuncular, bir Fallout oyununda karşılaşabileceğimiz olağan sorunlardan kaçınmaya ve hayatta kalmaya çalışacak. Yayınlanan fragmanda şehri eski oyunculara hatırlatan Bethesda, yeni oyunculara da tanıtmış oluyor.


    Şimdilik yeni modun 2022'de geleceğinin haricinde oldukça fazla bir bilgimiz bulunmuyor. Yayınlanan fragman da oldukça kısa. Yine de The Pitt'ten ne beklememiz gerektiğine dair bir ipucu veriyor. Serinin daha önceki oyunlarından Fallout hayatına aşina olanlar, bolca mücadeleli bir göreve gideceğimizi çoktan ayrım etmiştir. 

    Nükleer harp ondan sonra dünyanın geride kalanında hayata tutunmaya çalışan insan topluluklarının öyküsünü özetleyen Fallout, vakit içinde oluşturduğu evrenle büyük bir fanatik kitlesi kazanmayı da başarmıştı. Yeni paket de bu dünyayı daha derinlemesine keşfetmeyi sağlayacaktır.




    Önceki Haber
    Age of Empires 4’ün Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu

    Age of Empires 4’ün Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Video oyun tarihinin en sevilen serilerinden olan Age of Empires’ın yeni oyununun çıkış zamanı belli oldu. 4 sene ilkin ilk defa duyurulan Age of Empires 4, Steam’deki yerini alarak fiyatını ve oyuncularla buluşacağı günü duyurmuş oldu.Ne zaman Çıkacak?Günümüz endüstrisine göre orta karar bir fiyatla Steam’de ön siparişe sunulan Age of Empires 4, ekim ayında erişime açılacak. Bir de ‘Deluxe’ versiyona haiz olan oyun, zamanı betimlemeleriyle adeta bir cenk şöleni yaşatacak.İlk defa 2017 senesinde

    Sonraki Haber
    E3 2021'de Duyurulan ve Game Pass'e Gelecek Oyunlar

    E3 2021'de Duyurulan ve Game Pass'e Gelecek Oyunlar

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Dünyanın en çokça takip edilen oyun stüdyolarından kabul edilen Bethesda ile beraber E3 2021'de şaşaalı bir faaliyet düzenleyen Microsoft, yalnızca yepyeni oyunlarını oyunseverlere duyurmakla kalmadı, ek olarak PlayStation'a karşı en büyük kozlarından kabul edilen Game Pass'in de gücüne güç kattı.Windows PC, Xbox Cloud Gaming , Xbox One ve Xbox Series X/S kullanıcıları için halihazırda 100'den fazla oyun sunmakta olan Game Pass için E3 2021 esnasında yepyeni oyunlar duyuruldu. Üstelik Game Pass

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim