Forza Horizon 5 Oyun Fragmanı ve Çıkış Tarihi Açıklandı

    Forza Horizon 5 Oyun Fragmanı ve Çıkış Tarihi Açıklandı

    E3 Direct fazlaca süratli başlarken, tanıtılan oyunlar içinde en oldukca dikkat çekenlerden biri de araba sevdalılarının gözdesi olan Forza Horizon serisinin yeni oyunu Forza Horizon 5 oldu.

    Forza serisindeki yeni oyun Forza Horizon 5 olacak ve oyun Xbox Series X/S, Xbox One ve PC'ye 9 Kasım'da gelecek. Oyun ek olarak ilk günden itibaren Xbox Game Pass'te de yer alacak. Gördüğümüz fragman ise beklediğimize değecek bir oyun olacağının işareti.

    E3 Direct etkinliğinde tanıtılan oyunda ilk dikkat çeken nokta realist grafikler ve konsolların gelişmiş özelliklerini sonuna kadar kullanan yapısı oldu. Işın seyretme şeklinde teknolojilerin de hakkını veren oyunun fragmanı da görsel şölen sunuyor.


    Playground Games tarafınca geliştirilen bu aleni dünya vasıta sürme oyununda oyuncular olarak kendimizi Meksika'da buluyoruz. Amerikan filmlerinde gördüğümüz Meksika tasvirlerinin aksine oldukça renkli ve değişik bir coğrafyası bulunan ülkenin birtakım bölümleri dijital ortama nerede ise birebir halde aktarılmış.


    Oyunda yalnızca çöllerde toz kaldırmakla kalmayacağız. Yağmur ormanlarında sıkıntılı şartlarla savaşım ettiğimiz de olacak, sönmüş bir volkanda yarıştığımız da. Işın seyretme teknolojisi de bu mekanların gerçeklik hissini arttırıyor.

    Forza Horizon 5, Xbox One'da da oynanabilecek ve platformdaki son Forza oyunu olacak. Yine de son oyunun hakkını verecek olan konsollar Series X/S olacak. Zaten fragmanda da bu konum aleni halde görülebiliyor.


    Xbox ve Bethesda'nın yapmış olduğu tanıtım etkinliğinde laf alan Phil Spencer, Turn 10 Studios'un şu anda Forza Motorsport serisindeki son oyun üstünde yoğun halde mesai harcadığını da açıkladı. Yani Forza Motorsport fanatikleri da bir müddet bekleyecek. 


    Önceki Haber
    Yeni Nintendo Switch Konsolu Sızdırıldı

    Yeni Nintendo Switch Konsolu Sızdırıldı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Son aylarda yeni bir Nintendo Switch konsolu yayınalanacağına dair söylentiler çıkmış, bu söylentilerin sayısı son haftalarda iyice artmıştı. Şimdi de GameStop'tan gelen veriler, yeni ve daha gelişmiş bir Switch versiyonu göreceğimize işaret ediyor.Nintendo, bugüne dek söylentilere herhangi bir yanıt vermedi. Yani şirketin doğruladığı bir şey olmasa da yalanladığı bir şey de yok. Haliyle söylentilerin sayısı artmaya devam ediyor. Doğruluğunu ise vakit gösterecek.GameStop yeni bir "Eskisini getir

    Sonraki Haber
    Age of Empires 4’ün Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu

    Age of Empires 4’ün Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Video oyun tarihinin en sevilen serilerinden olan Age of Empires’ın yeni oyununun çıkış zamanı belli oldu. 4 sene ilkin ilk defa duyurulan Age of Empires 4, Steam’deki yerini alarak fiyatını ve oyuncularla buluşacağı günü duyurmuş oldu.Ne zaman Çıkacak?Günümüz endüstrisine göre orta karar bir fiyatla Steam’de ön siparişe sunulan Age of Empires 4, ekim ayında erişime açılacak. Bir de ‘Deluxe’ versiyona haiz olan oyun, zamanı betimlemeleriyle adeta bir cenk şöleni yaşatacak.İlk defa 2017 senesinde

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim