Yeni Nintendo Switch Konsolu Sızdırıldı

    Yeni Nintendo Switch Konsolu Sızdırıldı

    Nintendo'nun E3 Direct'te yapacağı açıklamaların öncesinde, GameStop sızıntıları yeni bir Nintendo Switch modelinin varlığını doğruladı. Hatta modelin adı de belli olabilir.

    Son aylarda yeni bir Nintendo Switch konsolu yayınalanacağına dair söylentiler çıkmış, bu söylentilerin sayısı son haftalarda iyice artmıştı. Şimdi de GameStop'tan gelen veriler, yeni ve daha gelişmiş bir Switch versiyonu göreceğimize işaret ediyor.

    Nintendo, bugüne dek söylentilere herhangi bir yanıt vermedi. Yani şirketin doğruladığı bir şey olmasa da yalanladığı bir şey de yok. Haliyle söylentilerin sayısı artmaya devam ediyor. Doğruluğunu ise vakit gösterecek.


    GameStop yeni bir "Eskisini getir" kampanyası başlattı. Bu kampanyada yer edinen birtakım ifadeler ise konsolseverlerin dikkatini çekti. 19 Haziran'a kadar sürecek olan kampanyada, oyunseverlerin hangi konsol için ne kadar kredi alacakları da açıklandı. PS5 getirenlere 350 dolar, Nintendo Switch Lite getirenlere ise 150 dolar verilecek. 

    Yeni Nintendo Switch Konsolu Sızdırıldı

    Esas dikkat çeken parça ise birtakım konsollar için extra 50 dolar verilecek olması oldu. Bu konsolların adları ise New Nintendo Switch, Switch Lite yada Xbox Series X/S benzer biçimde açıklandı. Burada dikkat çeken ise New Nintendo Switch oldu. Sayfanın altındaki minik yazılarda da New Nintendo Switch ifadesi yer aldı. Bu isim, geliştirilmiş versiyonun ismi olabilir.


    Nintendo, 2 gün sonrasında E3 Direct'e ev sahipliği yapacak. O etkinlikte bahsi geçen geliştirilmiş Switch versiyonu karşımıza çıkabilir. Nintendo, daha ilkin yapmış olduğu açıklamada yazılıma odaklanacağını açıklamıştı sadece daha sonra pek oldukça değişik vaka oldu. v1 ve v2 versiyonlar, Nintendo Switch Lite o açıklamadan sonrasında gelmişti.

    Elbette GameStop bu adı yalnızca boşluğu doldurmak için kullanmış olabilir. Yine de bu şekilde bir reklamın altında bir şey olmaması pek muhtemel değil. Bakalım Nintendo bu mevzuda iyi mi bir izahat yapacak.


    Önceki Haber
    Battlefield 2042'nin Oynanış Videosu Yayınlandı

    Battlefield 2042'nin Oynanış Videosu Yayınlandı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    EA DICE tarafınca geliştirilen ve şimdiden senenin en coşku verici aksiyon oyunlarından biri olacağının ipuçlarını sunan Battlefield 2042'den ilk oynanış videosu geldi. Yaklaşık 3 dakika uzunluğunda, reel bir oynanış videosundan oldukça oynanışı da yayınlayan bir tanıtım videosu tadındaki videoda oynanış açısından mühim ipuçları da bulmak mümkün.Battlefield 2042, adından da anlayabileceğiniz suretiyle uygar zamanda geçen bir harp oyunu. Yayınlanan ilk tanıtım videosu, Battlefield 2042'nin sıklık

    Sonraki Haber
    Forza Horizon 5 Oyun Fragmanı ve Çıkış Tarihi Açıklandı

    Forza Horizon 5 Oyun Fragmanı ve Çıkış Tarihi Açıklandı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Forza serisindeki yeni oyun Forza Horizon 5 olacak ve oyun Xbox Series X/S, Xbox One ve PC'ye 9 Kasım'da gelecek. Oyun ek olarak ilk günden itibaren Xbox Game Pass'te de yer alacak. Gördüğümüz fragman ise beklediğimize değecek bir oyun olacağının işareti.E3 Direct etkinliğinde tanıtılan oyunda ilk dikkat çeken nokta realist grafikler ve konsolların gelişmiş özelliklerini sonuna kadar kullanan yapısı oldu. Işın seyretme şeklinde teknolojilerin de hakkını veren oyunun fragmanı da görsel şölen sunu

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim