Battlefield 2042'nin Oynanış Videosu Yayınlandı

    Battlefield 2042'nin Oynanış Videosu Yayınlandı

    Ekim ayında oyunseverlerle buluşması planlanan Battlefield 2042'nin ilk oynanış videosu yayınlandı. Modern zamanda geçen kaotik bir harp oyunu olacak Battlefield 2042, oyunseverlere rahat sadece oynanışı iyileştiren mühim özellikler sunacak.

    EA DICE tarafınca geliştirilen ve şimdiden senenin en coşku verici aksiyon oyunlarından biri olacağının ipuçlarını sunan Battlefield 2042'den ilk oynanış videosu geldi. Yaklaşık 3 dakika uzunluğunda, reel bir oynanış videosundan oldukça oynanışı da yayınlayan bir tanıtım videosu tadındaki videoda oynanış açısından mühim ipuçları da bulmak mümkün.

    Battlefield 2042, adından da anlayabileceğiniz suretiyle uygar zamanda geçen bir harp oyunu. Yayınlanan ilk tanıtım videosu, Battlefield 2042'nin sıklıkla asker olarak değil bir askeri vasıta ile savaşılan bir oyun olacağını gösteriyordu. İlk oynanış videosu ise hem tanıtım videosunu daha da coşku verici kılan hava olaylarının bir görüntüden ibaret olamayacağını bununla birlikte oyunun tabanca özelleştirmede yeni bir seçenek sunacağını gösteriyor.

    Battlefield 2042'nin Oynanış Videosu Yayınlandı

    Oynanış videosunda dikkat çeken bir başka teferruat ise tabanca özelleştirmeleri. Yine yukarıdaki monitör görüntüsünde de görebileceğiniz suretiyle Battlefield 2042'de gireceğiniz çatışmanın türüne nazaran silahınıza takılı olan ekipmanları değiştirebiliyor, bu sayede bina arasında çatışırken uzun mesafe dürbün yahut uzun mesafede çatışırken hologram görüş kullanmanız gerekmiyor. Aslına bakacak olursak bu 'tabanca özelleştirme' özelliği, battle royale oyunlarda halihazırda bulunan özellikler sadece tekrar de Battlefield serisi için bir yenilik olduğu aşikar.


    Battlefield 2042'nin oynanışındaki bir öteki ayrıntılar ise kancalar olacak. Oyuncular, yüksek bir yere ulaşmak istediklerinde tıpkı Spider-Man'in ağ atması benzer biçimde ulaşmak istedikleri yere kanca atarak havada savrulup hedeflerine ulaşabilecekler. Muhtemelen oyunun başlarında bir çok oyuncu bu özelliği denerken yükseklerden yere çakılarak elimine olacak.




    Önceki Haber
    Starfield Çıkış Tarihi Duyuruldu

    Starfield Çıkış Tarihi Duyuruldu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Starfield çıkış zamanı Xbox ve Bethesda’nın E3 2021 konferansında açıklandı. Bethesda Game Studios’un evvela E3 2018’de duyurduğu feza konulu RPG oyunu, 11 Kasım 2022 tarihinde Xbox Series X, Series S ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Aynı zamanda Microsoft’un açıklamasına nazaran laf mevzusu oyun öteki Microsoft oyunlarında olduğu benzer biçimde ilk günden Xbox Game Pass‘te yer alacak.Bethesda Game Studios’un 25 sene sonrasında oluştuğu ilk kainat olarak karşımıza çıkan Starfie

    Sonraki Haber
    Yeni Nintendo Switch Konsolu Sızdırıldı

    Yeni Nintendo Switch Konsolu Sızdırıldı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Son aylarda yeni bir Nintendo Switch konsolu yayınalanacağına dair söylentiler çıkmış, bu söylentilerin sayısı son haftalarda iyice artmıştı. Şimdi de GameStop'tan gelen veriler, yeni ve daha gelişmiş bir Switch versiyonu göreceğimize işaret ediyor.Nintendo, bugüne dek söylentilere herhangi bir yanıt vermedi. Yani şirketin doğruladığı bir şey olmasa da yalanladığı bir şey de yok. Haliyle söylentilerin sayısı artmaya devam ediyor. Doğruluğunu ise vakit gösterecek.GameStop yeni bir "Eskisini getir

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim