Marvel's Avengers Black Panther - War for Wakanda Duyuruldu

    Marvel's Avengers Black Panther - War for Wakanda Duyuruldu

    Marvel's Avengers oyununun adeta tek başına oyun olan genişletme paketi Black Panther - War for Wakanda duyuruldu. Oyun, tahmin edebileceğiniz şeklinde bir vibranyum hırsızlığını merkezine alıyor.

    Square Enix, bilhassa Marvel Sinematik Evreni'nin en popüler olduğu dönemde duyurularak beklentileri arşa çıkaran sadece gösterilen ilk tanıtım videosu ile hayal kırıklığı yaratan 2020 yılında yapılmış oyunu Marvel's Avengers için yeni bir genişletme paketi yayınlamaya hazırlanıyor. Oyuna gelecek bir sonraki genişletme paketi Black Panther - War for Wakanda için ilk tanıtım videosu yayınlandı.


    Adından da anlaşılabileceği şeklinde ilk defa Captain America: Civil War filmi ile Marvel Sinematik Evreni'ne giriş meydana getiren ve geçtiğimiz dönemde yaşamını kaybeden Chadwick Boseman'ı Marvel fanatiklerinin sevgilisi haline getiren Black Panther karakterini merkezine alan genişletme paketinde, taarruz altındaki Wakanda'yı korumaya çalışacağız.


    Marvel's Avengers Black Panther - War for Wakanda Duyuruldu


    Black Panther - War for Wakanda'da hedef elbetteki vibranyum olacak. Bu yapımdaki ana hasım ise Klaw. PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC ve Stadia için gösterilen Marvel's Avengers'ı daha da eğlenceli bir oyun haline getirecek Black Panther - War for Wakanda, Ağustos 2021'de oyunseverlere sunulacak.


    Black Panther - War for Wakanda tanıtım videosu




    Önceki Haber
    Minecraft Modlarına Gizlenmiş Virüsler Hakkında Oyunculara Uyarı Yapıldı

    Minecraft Modlarına Gizlenmiş Virüsler Hakkında Oyunculara Uyarı Yapıldı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    "Minecraft" bir çok ödül kazanmış ve her kesimden oyuncunun ilgisini çekmiştir.7'den 70 yaşına kadar bugün hala geniş bir aktif oyuncu kitlesine sahiptir. Ne yazık ki, bu popülerlik ve kalabalık, uzun süredir bilgisayar korsanlarının ve dolandırıcıların dikkatini çekmiştir. Geçmişte farklı yöntemler kullandıklarını gördüğümüz bu kötü niyetli kişiler, birçok kişiyi oyun hesaplarından, hatta bazı varlıklarından silmiş durumda. Tanınmış güvenlik şirketi Kaspersky, oyun içi eklentiler aracılığıyla o

    Sonraki Haber
    Starfield Çıkış Tarihi Duyuruldu

    Starfield Çıkış Tarihi Duyuruldu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Starfield çıkış zamanı Xbox ve Bethesda’nın E3 2021 konferansında açıklandı. Bethesda Game Studios’un evvela E3 2018’de duyurduğu feza konulu RPG oyunu, 11 Kasım 2022 tarihinde Xbox Series X, Series S ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Aynı zamanda Microsoft’un açıklamasına nazaran laf mevzusu oyun öteki Microsoft oyunlarında olduğu benzer biçimde ilk günden Xbox Game Pass‘te yer alacak.Bethesda Game Studios’un 25 sene sonrasında oluştuğu ilk kainat olarak karşımıza çıkan Starfie

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim