Rainbow Six Extraction Tanıtıldı: İşte Fragmanı ve Çıkış Tarihi

    Rainbow Six Extraction Tanıtıldı: İşte Fragmanı ve Çıkış Tarihi

    Ubisoft'un sevilen Rainbow Six oyunu "Rainbow Six Extract"ın yeni üyesi sonunda Ubisoft tarafından piyasaya sürüldü.

    İlk kez E3 2019'da duyurulan Rainbow Six Extraction, oyunculara PvE (oyuncu ve çevre) deneyimi yaşatacak bir FPS (birinci şahıs nişancı) oyunudur. Oyun, geçtiğimiz yıllarda Rainbow Six Quarantine gibi farklı isimler altında karşımıza çıksa da artık daha net detaylarıyla bizlere sunuluyor. Oyunda seçebileceğiniz 18 operatör var ve her operatörün kendine has özellikleri var. Ayrıca 12 farklı harita, oyunculara farklı zorluklar getirecek. Oyunun çıkış tarihi ise 16 Eylül olarak paylaşılıyor. Rainbow Six ekstraksiyonu hakkında detaylı bilgiler aşağıdadır:


    Oynanış videosu


    Bu videoda oyun esnasında uygulanan taktiklerin önemli olduğunu görebiliyoruz.


    Sinematik fragman


    Operatörler

    Yukarıda da söylediğimiz gibi "Rainbow Six" 18 onaylı operatöre sahiptir. Aşağıda şimdiye kadar paylaşılan detaylar ve Rainbow Six Siege oyunundan aşina olduğumuz operatörlerin öne çıkanları yer alıyor.


    • Albi
    • Doc:
    • Ela
    • Finka
    • Hibana
    • Lion
    • Pulse
    • Sledge
    • Vigil


    Görünüşe göre "Rainbow Six: Siege"de aşina olduğumuz karakterler "Rainbow Six Extraction"da da bulunacak. Yukarıda belirttiğimiz gibi 16 Eylül'de çıkış yapacak olan oyun; Xbox Series X ve Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia ve bilgisayar platformlarında karşımıza çıkacak.




    Önceki Haber
    FIFA 21’e Göre A Milli Takım’ın Oyuncu Güçleri

    FIFA 21’e Göre A Milli Takım’ın Oyuncu Güçleri

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Koronavirüs pandemisi sebebiyle 1 sene ertelenen Euro 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası 11 Haziran'da başlayacak. Turnuvada A grubunda yer edinen millilerimiz, İtalya ile turnuvanın açılış maçında sahaya çıkacak. Son yılların en popüler futbol oyunları içinde başı çeken FIFA 21'de, A Milli Takım'ımızda yer edinen oyuncuların güçlerini sizler için derledik. Yaptığımız derlemede, oyuncuların çıkan kartları içinde en yüksek değerlerini aldık. Ayrıca ulusal takımda yer almayan oyunculara bu listede yer

    Sonraki Haber
    Minecraft Modlarına Gizlenmiş Virüsler Hakkında Oyunculara Uyarı Yapıldı

    Minecraft Modlarına Gizlenmiş Virüsler Hakkında Oyunculara Uyarı Yapıldı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    "Minecraft" bir çok ödül kazanmış ve her kesimden oyuncunun ilgisini çekmiştir.7'den 70 yaşına kadar bugün hala geniş bir aktif oyuncu kitlesine sahiptir. Ne yazık ki, bu popülerlik ve kalabalık, uzun süredir bilgisayar korsanlarının ve dolandırıcıların dikkatini çekmiştir. Geçmişte farklı yöntemler kullandıklarını gördüğümüz bu kötü niyetli kişiler, birçok kişiyi oyun hesaplarından, hatta bazı varlıklarından silmiş durumda. Tanınmış güvenlik şirketi Kaspersky, oyun içi eklentiler aracılığıyla o

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim