Valorant Yeni Ajan için Tanıtım Videosu Yayınladı

    Valorant Yeni Ajan için Tanıtım Videosu Yayınladı

    Kısa vakit ilkin Riot Games Bölüm 3’te gelecek, Valorant ajanı için bir tanıtım videosu yayınladı.

    VALORANT’ta 16. Ajanın ne tür kabiliyet setine haiz olacağı birçok oyuncu tarafınca merakla bekleniliyor. Killjoy’un VALORANT’ın resmi Twitter hesaplarını ele geçirmesinin ardından, 16. Ajan ile alakalı Summer Game Fest’te kısa bir tanıtım videosu yayımlandı.

    Riot Games, pek fazla ayrıntıya girmek istemese de, Summer Game Fest’ten yararlanarak yeni VALORANT ajanını topluma sundular.


    Riot Games’in VALORANT’ın yeni ajanının kim olacağını bizlere göstermesi için ancak birkaç saniyelik bir video ehil oldu. Daha önceki sızıntılar sebebiyle camia tarafınca “Grenadier” olarak adlandırılan Ajan 16, kısa süreliğine de olsa nihayet göründü.

    Yeni ajanın öteki ajanların kabiliyetlerini bastırabilecek kabiliyetlere haiz olacağı biliniyor. Video içeriğine baktığımızda ise 16. ajanın Robot bulunduğunu ve tekrar birleştirilmiş gövdesini de net bir biçimde görebiliyoruz.


    Hemen tıkla ve indirimli VALORANT VP satın al.


    Önceki Haber
    Epic Games Ücretsiz Discord Nitro Kampanyası

    Epic Games Ücretsiz Discord Nitro Kampanyası

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Epic Games, ücretsiz Discord Nitro kampanyasıSon dönemde dağıttığı ücretsiz oyunlarla adından sıkça söz ettiren Epic Games, bu seferde Discord Nitro ürününü ücretsiz olarak dağıtacağını açıkladı. 10 Haziran tarihinden, 24 Haziran 2021 tarihine kadar kampanyanın devam edeceği açıklandı. Eğer daha önce Nitro sahibiyseniz, Epic Games'in ücretsiz Discord Nitro kampanyasından yararlanamazsınız.Bedava Discord Nitro kampanyası ne zamana kadar geçerli?Epic Games, kampanyanın 24 Haziran 2021, saat 18.00'

    Sonraki Haber
    League of Legends Arcane Dizisi için Ufak Bir Sahne Paylaştı

    League of Legends Arcane Dizisi için Ufak Bir Sahne Paylaştı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Arcane: Görülecek HesapYayınlanan sahnede Jinx'in geçmişine dair terk edilmiş bir eğlence alanına geldiği gözükmektedir Jinx'in geçmişine dair bir şeyler araştırdığını ve hatırlamaya çalışmakta olduğunu görmekteyiz. Ardından boks makinası için yerde duran zımbırtıyı aldıktan sonra bir karga belirerek Jinx'in nedensiz ve sorgulayamadığı tavrı ile silahına davranarak umursamaz bir şekilde kargayı vurduğunu görmekteyiz ki buda onun aslında ne kadar psikolojisi bozuk bir karakter olduğunu gösterir.

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim