VALORANT Ejder Ateşi Vandal kaç VP?

    VALORANT Ejder Ateşi Vandal kaç VP?

    VALORANT'ın en popüler silah kaplamalarından biri olarak kabul edilen Ejder Vandal kaç VP? Sorusunun cevabı için rehberimizi sonuna kadar okuyunuz, bu ve daha fazla Valorant rehberi için sitemizi takipte kalın.

    Ejder ateşi koleksiyonu VALORANT'ta en çok tercih edilen kaplamalar arasında bulunuyor. Havalı efektleri ve vuruş hissiyatı yüzünden verilen parayı sonuna kadar hak ediyor. VALORANT oyun içi mağazanızı düzenli olarak kontrol ederek, Ejder Ateşi Vandal kaplamasını denk getirebilirsiniz. Bazen günlerce, bazen haftalarca hatta aylarca Ejder Vandal bekleyen oyuncular olabiliyor. Yani bu konu biraz da sizin şansınıza bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor.

    Ejder Vandal kaç vp?

    Eğer Ejder Vandal kaplamasını satın almak istiyorsanız 2475 VP ödemeniz gerekiyor. Ejder Vandal satın alabilmeniz için gerekli Valorant Points ürününü itemsatış.com üzerinden %18 indirimli şekilde alabilirsiniz. Hemen bu yandaki tıklayın ve VALORANT VP satın alın. 7/24 stoklardan anında teslimat ve piyasanın en ucuz fiyatlarının yanı sıra, güvenli bakiye yükleme işlemleriyle sorunsuz alışverişin tadını çıkarın!


    VALORANT Ejder Ateşi Vandal kaç VP?

    Ejder Ateşi Vandal kaç TL?

    Bildiğiniz üzere Ejder Ateşi Vandal'ın VALORANT mağazasındaki fiyatı 2475 VP. Buna en yakın miktarda satılan VP ise 2500 VP, onun da itemsatış.com üzerindeki %18 indirimli fiyatı 123.00 TL. Yani 123 ₺ karşılığında Ejder Ateşi Vandal sahibi olabilirsiniz. Bu güzel kaplamayla oyundaki arkadaşlarınıza gösteriş yapabilir, rakiplerinizin ise canına okuyabilirsiniz!

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    Önceki Haber
    Activision yeni bir mobil Call of Duty oyunu yapıyor gibi duruyor

    Activision yeni bir mobil Call of Duty oyunu yapıyor gibi duruyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Oyun dünyasının en popüler markalarından birisi olan Call of Duty'nin biliyorsunuz her sene yeni bir oyunu çıkıyor. Son birkaç senedir ise oyunun arkasındaki firma Activision, mobil oyun ve parasız online oyun ile seriyi iyice genişletti. Görünüşe nazaran bir mobil Call of Duty oyunu daha geliyor.Activision'ın iş ilanı açmış olduğu internet sitesinde yazanlara bakılırsa şu anda yeni bir firma içi stüdyo kuruldu. Bu stüdyo mobil oyunlar üstünde çalışacak. Şirket bu yeni stüdyo ile alakalı şu açık

    Sonraki Haber
    Epic Games Ücretsiz Discord Nitro Kampanyası

    Epic Games Ücretsiz Discord Nitro Kampanyası

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Epic Games, ücretsiz Discord Nitro kampanyasıSon dönemde dağıttığı ücretsiz oyunlarla adından sıkça söz ettiren Epic Games, bu seferde Discord Nitro ürününü ücretsiz olarak dağıtacağını açıkladı. 10 Haziran tarihinden, 24 Haziran 2021 tarihine kadar kampanyanın devam edeceği açıklandı. Eğer daha önce Nitro sahibiyseniz, Epic Games'in ücretsiz Discord Nitro kampanyasından yararlanamazsınız.Bedava Discord Nitro kampanyası ne zamana kadar geçerli?Epic Games, kampanyanın 24 Haziran 2021, saat 18.00'

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim