Activision yeni bir mobil Call of Duty oyunu yapıyor gibi duruyor

    Activision yeni bir mobil Call of Duty oyunu yapıyor gibi duruyor

    Her sene gösterilen oyunları haricinde mobil için de oyun geliştirmeye başlamış olan Activision, mobil için yüksek bütçeli yeni bir Call of Duty oyunu daha yapıyor benzer biçimde duruyor.

    Oyun dünyasının en popüler markalarından birisi olan Call of Duty'nin biliyorsunuz her sene yeni bir oyunu çıkıyor. Son birkaç senedir ise oyunun arkasındaki firma Activision, mobil oyun ve parasız online oyun ile seriyi iyice genişletti. Görünüşe nazaran bir mobil Call of Duty oyunu daha geliyor.


    Activision'ın iş ilanı açmış olduğu internet sitesinde yazanlara bakılırsa şu anda yeni bir firma içi stüdyo kuruldu. Bu stüdyo mobil oyunlar üstünde çalışacak. Şirket bu yeni stüdyo ile alakalı şu açıklamayı yapmış: "İlk projemiz Call of Duty markasının yeni bir oyunu olacak. Mobil, konsol ve PC oyunları mevzusunda deneyimi olan yeni kabiliyetler arıyoruz."


    Activision'ın Call of Duty Mobile'dan ciddi anlamda başarı sağladığını biliyoruz. Bu yüzden mobil oyunlar için hususi stüdyo kurmaları bir süredir bekleniyordu. Activision-Blizzard'ın da mobil sektöre daha çok ağırlık vereceği de tekrar açıklanmıştı. Call of Duty Mobile oyunu için Activision, Raven Sofware ile beraber çalışmıştı.


    Önceki Haber
    VALORANT Hesap Oluşturma

    VALORANT Hesap Oluşturma

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    VALORANT nedir?VALORANT, Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan birincil şahıs nişancı (FPS) türünde bir çevrimiçi oyundur. Beşer kişilik iki takımın kıyasıya rekabet ettiği, mücadeleci bir oyun olan VALORANT'ta toplamda 15 ajan bulunur. Her ajanın kendine özgü oynanışı ve yetenekleri sayesinde oyun daha eğlenceli bir hâl alır ve kısa sürede sıkılmanızı engeller. Ustalaşmak çok uzun bir süre almasa da, daha önce FPS oyun geçmişi olan kişilerin kolaylıkla VALORANT'a uyum sağlayabileceği

    Sonraki Haber
    VALORANT Ejder Ateşi Vandal kaç VP?

    VALORANT Ejder Ateşi Vandal kaç VP?

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Ejder ateşi koleksiyonu VALORANT'ta en çok tercih edilen kaplamalar arasında bulunuyor. Havalı efektleri ve vuruş hissiyatı yüzünden verilen parayı sonuna kadar hak ediyor. VALORANT oyun içi mağazanızı düzenli olarak kontrol ederek, Ejder Ateşi Vandal kaplamasını denk getirebilirsiniz. Bazen günlerce, bazen haftalarca hatta aylarca Ejder Vandal bekleyen oyuncular olabiliyor. Yani bu konu biraz da sizin şansınıza bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor.Ejder Vandal kaç vp?Eğer Ejder Vandal kaplam

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim