VALORANT Hesap Oluşturma

    VALORANT Hesap Oluşturma

    Merhaba değerli itemsatış.com ziyaretçileri. Bu rehberimizde VALORANT hesap oluşturma, VALORANT hesap aç, gibi konularda size destek olmak için bilgilerimizi paylaşıyor olacağız. Bu rehber 8 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir ve tamamen doğru bilgiler içermektedir.

    VALORANT nedir?

    VALORANT, Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan birincil şahıs nişancı (FPS) türünde bir çevrimiçi oyundur. Beşer kişilik iki takımın kıyasıya rekabet ettiği, mücadeleci bir oyun olan VALORANT'ta toplamda 15 ajan bulunur. Her ajanın kendine özgü oynanışı ve yetenekleri sayesinde oyun daha eğlenceli bir hâl alır ve kısa sürede sıkılmanızı engeller. Ustalaşmak çok uzun bir süre almasa da, daha önce FPS oyun geçmişi olan kişilerin kolaylıkla VALORANT'a uyum sağlayabileceğini söyleyebiliriz. Birbirinden farklı ve eğlenceli haritalarda kıyasıya rekabet edebileceğiniz bu güzel oyun her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor.

    VALORANT oynayabilmek için bir Riot hesabınız olmalı. Yani daha önceden League of Legends oynadıysanız, aynı hesap bilgileriyle VALORANT'a da giriş yapabilirsiniz. Bu rehberimizde daha önce hiçbir şekilde Riot hesabına sahip olmayan kişiler için anlatım yapacağız.

    VALORANT hesap aç

    Yeni bir VALORANT hesabı oluşturabilmek için öncelikle bu linke tıklayın ve VALORANT'ın resmi sitesine gidin.

    1.Adım: Ana sayfada sağ en üstte bulunan "hemen oyna" butonuna tıklayın.

    VALORANT Hesap Oluşturma


    2.Adım: Açılan pencereden "hesap oluştur" butonuna tıklayın.

    VALORANT Hesap Oluşturma


    3.Adım: E-posta adresinizi girin ve "ileri" butonuna tıklayın. Bu alana aktif olarak kullandığınız bir e-posta adresini girmeniz gerekiyor, kodla doğrulama yapacaksınız. Hesabınızı sahiplenebilmeniz için bu detay çok önemli.

    VALORANT Hesap Oluşturma


    4.Adım: Doğum tarihinizi doğru olarak girin ve "ileri ok" butonuna tıklayın.

    VALORANT Hesap Oluşturma


    5.Adım: Kendinize özgü bir kullanıcı adı seçin, bu seçiminiz çok önemli olduğundan dolayı iyice düşünüp kararınızı verin. Bu kullanıcı adını oyuna giriş yaparken kullanacaksınız, not etmeyi unutmayın.

    VALORANT Hesap Oluşturma


    6.Adım: Ele geçirilmesi zor bir şifre belirleyin ve ileri ok butonuna tıklayın. Bu son adımdı, artık hesabınız oluşturuldu. Güvenliğiniz için bilgileri kimseyle paylaşmayınız.

    VALORANT Hesap Oluşturma


    Tüm adımları doğru şekilde takip ettiyseniz artık VALORANT hesap açma işlemini tamamladınız demektir. Başarılı şekilde VALORANT hesap oluşturmanıza yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. Daha fazla Valorant içeriği için sitemizi takipte kalınız.

    VALORANT oynarken ihtiyaç duyabileceğiniz VALORANT Points ürünleri %18 indirimli şekilde satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve satın alın.

    İndirimli VALORANT VP satın al

    Eğer yeni bir Valorant hesap ihtiyacınız varsa hemen sitemize üye olabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Hary Kane ve Marco Reus, Fortnite'a Geliyor

    Hary Kane ve Marco Reus, Fortnite'a Geliyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Hary Kane ve Marco Reus, Fortnite'a skin olarak ekleniyorFutbolcularla olan iş birliğini arttırmaya devam eden Fornite'a, son olarak İngiltere milli takım kaptanı Harry Kane ve Alman futbolcu Marco Reus eklenecek. Premier lig'de gol kralı olan ve çok başarılı bir sezon geçiren Harry Kane adını dünyada daha fazla duyurmaya başlamıştı. Bu popülerliğin oyun dünyasında da ses getirebileceğinin farkında olan Fortnite, akıllıca bir hamleyle 2 popüler sporcuyu daha değerlendirdi.Kostümlerin 11 Haziran

    Sonraki Haber
    Activision yeni bir mobil Call of Duty oyunu yapıyor gibi duruyor

    Activision yeni bir mobil Call of Duty oyunu yapıyor gibi duruyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Oyun dünyasının en popüler markalarından birisi olan Call of Duty'nin biliyorsunuz her sene yeni bir oyunu çıkıyor. Son birkaç senedir ise oyunun arkasındaki firma Activision, mobil oyun ve parasız online oyun ile seriyi iyice genişletti. Görünüşe nazaran bir mobil Call of Duty oyunu daha geliyor.Activision'ın iş ilanı açmış olduğu internet sitesinde yazanlara bakılırsa şu anda yeni bir firma içi stüdyo kuruldu. Bu stüdyo mobil oyunlar üstünde çalışacak. Şirket bu yeni stüdyo ile alakalı şu açık

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim