Valorant Yeni Ajan Hakkında Bilgiler

    Valorant Yeni Ajan Hakkında Bilgiler

    VALORANT’ta 16. Ajanın ne vakit çıkacağı birçok oyuncu tarafınca merakla beklenilmekte.

    Yeni ajanın çıkış zamanı belli olsa da, ajanın ne tür kabiliyet setine haiz olacağı da birçok oyunsever tarafınca heyecanla takip edilmekte.


    Sizler için VALORANT: 16. Ajan ile alakalı şimdiye kadar bilinenleri derledik.

    VALORANT: 16. Ajan ile alakalı öğrenilen ilk şeylerden biri, en yeni ajanla bağlantılı olduğu bildirilen oyunun kodunda gizlenmiş “Grenadier” ​​takma ismini bulunması oldu.


    Riot’un üstünde çalışmış oldukları ajanlar için kod isimleri kullandığını daha ilkin görmüştük, bundan dolayı ajanın kendisinin tamamen değişik bir adla yayınlaması oldukça mantıklı.

    Oyunun 16. ajanı olacak bu ajanın şimdilik, en muhtemel çıkış zamanı 22 Haziran’da yayınlanması beklenilen, 3. Bölüm 1. Kısım benzer biçimde görünüyor.

    Bu yaklaşan ajanın kabiliyetleri laf mevzusu olduğunda, Riot Games şimdiye kadar sıklıkla sessiz kalmıştı sadece son blog yazılarından birinde bu mevzu hakkındaki bir izahat geldi.


    Ayrıca Breeze haritasında ki teleport artık etken durumda gözüküyor ve hedef kilitlendi yazısı da bulunuyor.

    Valorant Yeni Ajan Hakkında Bilgiler

    Söylentilere nazaran 16. ajan’ın Breeze haritasında ki teleportundan geçip aktifleşeceği yönünde.


    Son olarak paylaşmak istediğimiz bir görsel daha var Breeze haritasındaki teleporttan gelen bir bıçak kutuya saplanmış olarak gözükmektedir bu bıçağın yeni ajanla ilgili henüz ne olacağına dair bir bilgi yok.

    Valorant Yeni Ajan Hakkında Bilgiler


    Önceki Haber
    Steam, Sanal Gerçeklik Oyununu Ücretsiz Yaptı

    Steam, Sanal Gerçeklik Oyununu Ücretsiz Yaptı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformu Steam, parasız oyun kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bu defa düzgüsel koşullarda 32 TL'ye satın alınabilen "Museum of Other Realities" adlı bir oyunu parasız hale getiren platform yöneticileri, bu kampanyanın 21 Haziran'a kadar devam edeceğini söylüyorlar. Peki Museum of Other Realities, iyi mi bir oyunlaşabilirsiniz.Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformu Steam, parasız oyun kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kere düzgüsel koşul

    Sonraki Haber
    League of Legends Yeni Harita Ruined King Sızıntıları

    League of Legends Yeni Harita Ruined King Sızıntıları

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends geliştirmekte olduğu yeni haritayı daha önce Sezon 11 canlı yayınında duyurmuştu ve yabancı bir kaynaktan gelen gönderiye göre sızıntıyı bulduğunu iddia ederek bir hayli gerçek gözükmektedir. Henüz detayları bilmesekte gelecek olan haritanın Ruined King etkinliğine dayandığını açıklamalarıyla bulunmakta. İşte harita ile ilgili bazı görsellerÖncesinde Sihirdar Vadisinin arka planında Sisle kaplanmış bir atmosfer görmekteyizBaşlangıç platformunda da aynı şekilde karanlık bir geçi

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim