Steam, Sanal Gerçeklik Oyununu Ücretsiz Yaptı

    Steam, Sanal Gerçeklik Oyununu Ücretsiz Yaptı

    Steam, normal fiyatı 32 TL olan Museum of Other Realities isimli bir sanal gerçeklik oyununu kısa süreliğine ücretsiz yaptı.

    Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformu Steam, parasız oyun kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bu defa düzgüsel koşullarda 32 TL'ye satın alınabilen "Museum of Other Realities" adlı bir oyunu parasız hale getiren platform yöneticileri, bu kampanyanın 21 Haziran'a kadar devam edeceğini söylüyorlar. Peki Museum of Other Realities, iyi mi bir oyunlaşabilirsiniz.


    Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformu Steam, parasız oyun kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kere düzgüsel koşullarda 32 TL'ye satın alınabilen "Museum of Other Realities" isminde bir oyunu parasız hale getiren platform yöneticileri, bu kampanyanın 21 Haziran'a kadar devam edeceğini söylüyorlar. Peki Museum of Other Realities, iyi mi bir oyun?laşabilirsiniz.


    Steam, Sanal Gerçeklik Oyununu Ücretsiz Yaptı

    2020 senesinde yayımlanan Museum of Other Realities, arkasındaki geliştirici takım tarafınca desteklenmeye devam ediyor. Bu bağlamda sık sık etkinlikler düzenleyen geliştirici takım, oyuncuların sanal dünyada bir araya gelebilmelerini sağlıyor. Bu arada, oyunun Steam'deki incelemelerine baktığımızda "Çok Olumlu" ibaresini gördüğümüzü belirtmek gerekiyor.


    Museum of Other Realities'ın sanal gerçeklik ekipmanlarıyla oynanıyor oluşu, bu oyunun sistem ihtiyaçlarını talep eder istemez artırıyor. Bu bağlamda bir oyuncunun, bu oyunu kolaylıkla oynayabilmesi için Intel Core i5-4590 işlemci, NVIDIA GeForce GTX 970 ekran kartı, 4 GB RAM ve 4 GB de depolama kapasitesi şeklinde gereksinimleri karşılıyor olması gerekiyor. Bu arada, bahsettiğimiz sistem gereksinimlerinin "en az seviye" bulunduğunu belirtelim.


    Museum of Other Realities'a ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenler:

    • Steam hesabınıza giriş yapın.
    • Buradaki bağlantıyı kullanarak Museum of Other Realities listeleme sayfasına gidin.
    • "Hesaba Ekle" butonuna tıklayın.
    • Oyunu indirin.


    Önceki Haber
    İçinde Türklerden Bir Şeylerin Bulunduğu 8 Oyun

    İçinde Türklerden Bir Şeylerin Bulunduğu 8 Oyun

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Ülke olarak yeni bir film yada oyun çıktığında içinde kendimizden bir şeyler aramak benzer biçimde bir huyumuz var. Eğer bir içerikte Türklerle alakalı bir şey görürsek o film yada oyunu daha çok sevebilir yada aynı miktarda nefret edebiliriz. Geçtiğimiz ay sizlere yabancı film ve dizilerde Türkiye'den bir şeylerin olduğu birtakım sahneleri listelemiştik. Bu içeriğimiz sizlerden de oldukça sayıda beğeni aldı. Bunun üstüne sizlere tekrar bizden bir şeylerin bulunmuş olduğu oyunları listeleyeceğiz

    Sonraki Haber
    Valorant Yeni Ajan Hakkında Bilgiler

    Valorant Yeni Ajan Hakkında Bilgiler

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Yeni ajanın çıkış zamanı belli olsa da, ajanın ne tür kabiliyet setine haiz olacağı da birçok oyunsever tarafınca heyecanla takip edilmekte.Sizler için VALORANT: 16. Ajan ile alakalı şimdiye kadar bilinenleri derledik.VALORANT: 16. Ajan ile alakalı öğrenilen ilk şeylerden biri, en yeni ajanla bağlantılı olduğu bildirilen oyunun kodunda gizlenmiş “Grenadier” ​​takma ismini bulunması oldu.Riot’un üstünde çalışmış oldukları ajanlar için kod isimleri kullandığını daha ilkin görmüştük, bundan dolayı

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim