Ubisoft'un Sevilen 3 Oyunu Birleştirme Kararı Aldığı İddia Edildi

    Ubisoft'un Sevilen 3 Oyunu Birleştirme Kararı Aldığı İddia Edildi

    Söylentilere göre Ubisoft; Tom Clancy's serilerinden The Division, Splinter Cell ve Ghost Recon oyunlarının harmanlandığı bir oyun üzerinde çalışıyor

    Ubisoft’un; Tom Clancy serilerinden The Division, Ghost Recon ve Splinter Cell oyunlarının karışımı diyebileceğimiz bir FPS (First Person Shooter) oyunu üstünde çalmış olduğu söylentileri etrafta dolaşıyor. Bir Twitter kullanıcısının oyun içi sahneler bulunduğunu iddia etmiş olduğu fotoğraflara bakıldığında bu söylentiler çok güçlü hale geliyor.


    Bahsi geçen Twitter kullanıcımız Zer0_Bytes ve kendisi daha önceki zamanlarda Rainbow Six Siege ve Rainbow Six Extraction oyunlarından da sahneler alabilmişti. Elde edilen sahneler telif hakkı nedeniyle kaldırılmış olsa da oyun hakkındaki birkaç teferruat edinebildik.


    BattleCat ismiyle hitap edilen oyunda 4 karakter sınıfı olacak

    Ubisoft'un Sevilen 3 Oyunu Birleştirme Kararı Aldığı İddia Edildi


    Görüntülerden aktarıldığı kadarıyla bu oyunda; Splinter Cell oyunundan The Echelon, Ghost Recon oyunundan The Wolves, The Division oyunundan the Cleaners ve yeniden The Division oyunundan The Outcasts sınıfları bulunuyor ve her biri kendi sınıfına hususi olan özellikleri taşıyacak.


    Bu durumdan yola çıkılarak haritada görünmeyen gizli saklı Echelon, düşmanları açığa çıkarabilirken alev silahı (flamethrower) kullanan Cleaners’ın, düşmanları ortadan kaldırabileceği örneği veriliyor.


    Bahsettiğimiz Twitter kullanıcısı, oyuna “The Division BattleCat” adıyla hitap ediyor. Bilgilere göre, sızdırılan fotoğraflardan birinde gözüken oyun arayüzü, özgün The Division oyunundaki ile aynı. Bu da, oyunun The Division ile aynı kullanıcı arayüzünü ve aynı oyun motorunu kullandığına işaret ediyor.


    Adı geçen 3 oyunun da üçüncü kişi görüş açısıyla oyun deneyimi sunduğunu biliyoruz. Bu bağlamda Ubisoft’un, bu 3 oyunun sunmuş olduğu deneyimi harmanlayıp birinci kişi görüş açısıyla sunacak olması sıra dışı diyebiliriz.


    Önceki Haber
    Capcom, E3’te Yer Alacak Oyunlarını ve Program Gününü Açıkladı

    Capcom, E3’te Yer Alacak Oyunlarını ve Program Gününü Açıkladı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Oyun geliştiricisi Capcom, gelecek hafta E3’te yapacağı sunumlara dair yeni detaylar duyurdu. Şirket, çevrimiçi ortamda düzenlenecek oyun fuarında 4 değişik oyununa dair sürpiz bilgiler paylaşacak.Japon oyun şirketi, bugün YouTube üstünden paylaşmış olduğu videoda sunumunu yapacağı zamanı de duyurdu. Birçok platform üstünden canlı olarak yayınlanacak E3’ün Capcom vitrini, 14 Haziran’da düzenlenecek.Dünyanın en büyük oyun fuarı E3, pandemi şartları sebebiyle çevrimiçi olarak gerçekleştireceği etk

    Sonraki Haber
    Steam Fiyatı 32₺ Olan Oyunu Ücretsiz Yaptı

    Steam Fiyatı 32₺ Olan Oyunu Ücretsiz Yaptı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Museum of Other RealitiesDünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformu Steam, parasız oyun kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bu defa düzgüsel koşullarda 32 TL'ye satın alınabilen "Museum of Other Realities" adlı bir oyunu parasız hale getiren platform yöneticileri, bu kampanyanın 21 Haziran'a kadar devam edeceğini söylüyorlar. Peki Museum of Other Realities, iyi mi bir oyun?Museum of Other Realities, bugüne dek alıştıklarımıza kıyasla entresan bir yapım. VR ekipmanlarla oynanabilen oyundak

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim