Capcom, E3’te Yer Alacak Oyunlarını ve Program Gününü Açıkladı

    Capcom, E3’te Yer Alacak Oyunlarını ve Program Gününü Açıkladı

    Capcom, E3’te sunmuş olacağı programına dair bilgileri duyurdu. Japon oyun geliştiricisi, bu sene çıkan 4 değişik oyununa dair açıklamalarda bulunacak.

    Oyun geliştiricisi Capcom, gelecek hafta E3’te yapacağı sunumlara dair yeni detaylar duyurdu. Şirket, çevrimiçi ortamda düzenlenecek oyun fuarında 4 değişik oyununa dair sürpiz bilgiler paylaşacak.


    Japon oyun şirketi, bugün YouTube üstünden paylaşmış olduğu videoda sunumunu yapacağı zamanı de duyurdu. Birçok platform üstünden canlı olarak yayınlanacak E3’ün Capcom vitrini, 14 Haziran’da düzenlenecek.



    Dünyanın en büyük oyun fuarı E3, pandemi şartları sebebiyle çevrimiçi olarak gerçekleştireceği etkinliklerde tekrar oyun sektörünün devlerini ağırlayacak. Bu devlerden kabul edilen Capcom; The Great Ace Attorney Chronicles, Monster Hunters Stories 2, Monster Hunter Rise ve Resident Evil Village ile alakalı sunumlar gerçekleştirecek.


    PS5 oyunu Pragmata’dan yeni haberler gelebilir

    Yayında Capcom’un bu sene çıkış meydana getiren oyunları The Great Ace Attorney Chronicles, Monster Hunter Stories 2 ve firmanın kült yapımlarından Resident Evil 4’ün Oculus Rift versiyonlarına dair bilgiler verilebilir. Hatta birtakım iddialara gore 2022 senesinde çıkış yapacağı bildirilen PS5 oyunu Pragmata da firmanın E3 programına dahil olacak.



    Sonraki Haber
    Ubisoft'un Sevilen 3 Oyunu Birleştirme Kararı Aldığı İddia Edildi

    Ubisoft'un Sevilen 3 Oyunu Birleştirme Kararı Aldığı İddia Edildi

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Ubisoft’un; Tom Clancy serilerinden The Division, Ghost Recon ve Splinter Cell oyunlarının karışımı diyebileceğimiz bir FPS (First Person Shooter) oyunu üstünde çalmış olduğu söylentileri etrafta dolaşıyor. Bir Twitter kullanıcısının oyun içi sahneler bulunduğunu iddia etmiş olduğu fotoğraflara bakıldığında bu söylentiler çok güçlü hale geliyor.Bahsi geçen Twitter kullanıcımız Zer0_Bytes ve kendisi daha önceki zamanlarda Rainbow Six Siege ve Rainbow Six Extraction oyunlarından da sahneler alabil

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim