Crysis'in Android ve iOS İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

    Crysis'in Android ve iOS İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

    Oyunlarla alakalı paylaşımlar icra eden bir Twitter hesabı, Crysis'in mobil platformlar ile Nintendo Switch'e geleceğini açıkladı.

    Crysis ekibi, bir süredir oyunla alakalı fazlaca ciddi emek harcamalar yürütüyor. Edinilen son bilgilere gore Crysis hayranları, yakın bir gelecekte Crysis Remastered Trilogy adlı oyunla tanışma imkanı yakalayacaklar. Ancak geliştirici takım yalnızca bu oyunla yetinmeyecek şeklinde görünüyor.


    Piyasaya sürülen oyunlarla alakalı paylaşımlar icra eden bir Twitter hesabı, Crytek'in mobil oyuncular ile Nintendo kullanıcılarını da hedeflediğini söyledi. Microsoft ile Crytek içinde bir satın alma görüşmesinin bulunduğunu ve bu görüşmenin kararı olarak da yeni oyun projelerin konuşulduğundan bahseden hesap, Microsoft bünyesine geçecek Crytek'in iOS ve Android platformu ile Nintendo Switch'e de geleceğini iddia ediyor.


    Crysis Mobile'ın E3 2021'de çıkacağı söyleniyor

    Crysis'in Android ve iOS İçin Çıkış Tarihi Açıklandı


    Twitter hesabının iddialarına bakılırsa Crysis Mobile, gelecek günlerde gerçekleştirilecek E3 2021 etkinlikleri kapsamında duyurulacakmış. Ayrıca Microsoft ile gerçekleştirilecek anlaşmanın da bu faaliyet kapsamında duyurulacağı anlatım ediliyor. Oyunun oldukca oyunculu olacağı ve 1'e karşı 50 konseptinde geliştirileceği de Crysis Mobile ile alakalı öne çıkan bilgiler içinde yer alıyor.


    Ardında Türk adların olduğu Crytek, Crysis Remastered Trilogy'yi doğrulamış olsa da Nintendo Switch veya mobil platformlarla alakalı bir izahat yapmadı. Ancak bahsettiğimiz bu iddialar hakikatı yansıtıyorsa, E3 2021'in en oldukca konuşulacak isminin Crytek olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Mobil oyun dünyasının iyi mi bir genişleme arasında olduğu görmezden gelmezsek, Crytek'in milyonlarca oyuncuyu daha Crysis hayranı yapacağını şimdiden söyleyebiliriz.



    Önceki Haber
    BBL Esports VCT 2021 1. ve 2. aşamalarda en popüler ekipler içinde yer aldı

    BBL Esports VCT 2021 1. ve 2. aşamalarda en popüler ekipler içinde yer aldı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Ferit “wtcN” Karakaya, Kemalcan “Kendine Müzisyen” Parlak, Şükrü “Uthenera” Şentürk ve Okan “Oidemirel” Demirel tarafınca hayata geçirilen BBL Esports, VALORANT Champions Tour 2021: EMEA 2. Aşama finallerinde savaşım edip 7-8. sırada yer almış ve VALORANT Masters: Reykjavík’e gidememişti.BBL Esports VALORANT Masters: Reykjavík’e gidemese bile, espor seyircileri tarafınca kendilerine yayınlanan yoğun alaka istatistiklere yansıdı. Esports Charts’ın verilerine bakılırsa BBL seyirci sayısına oranla

    En son yorumlar
    CowoncyShop
    CowoncyShop
    Asıl oyunu getirmeleri saçma ve mantıksız olur mobile bence ama değişik online bir şeyler deneyebilirler
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim