Sağlık Sorunları Nedeniyle Blue LEC’e Katılamayacak

    Sağlık Sorunları Nedeniyle Blue LEC’e Katılamayacak

    SK Gaming sürem içinde yapmış olduğu deli bir yolculuktan sonrasında kadro değişimleri eksikleri olan şeklinde görünüyor şimdi sırada Blue var.

    SK bugün, orta koridor Blue’nun kısa sürede göğüs ağrıları ve teneffüs sorunları sebebiyle hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Hastalığın COVID-19 ile alakalı olmadığı süratli bir biçimde doğrulansa da, SK için orta koridoru açılış haftasonuna katılmayacak. Kuruluşa göre, bu dinlenme süresinin yalnızca açılış haftasında süreceği tahmin ediliyor ve taraftarlar onun 2021 LEC Yaz Mevsimi’nin ikinci haftasında dönüşünü beklemeliler.

    Sağlık Sorunları Nedeniyle Blue LEC’e Katılamayacak

    Blue’nun yerine geçecek olan Twohoyrz şimdiye kadar SK Prime ile iki maç oynadı, bir galibiyet ve bir mağlubiyet. SK’in açıklamasına göre organizasyonun ana kadrosuyla antrenman yapıyor ve Astralis, Misfits ve G2’ye karşı üç açılış maçında takımla oynayacak. En çok oynadığı şampiyonları Orianna, Akali ve Syndra olmasına rağmen, 2021’de rekabetçi oyunda şimdiye kadar 15 farklı şampiyon oynamış çok yönlü bir orta koridor oyuncusu.


    SK’nin ilk maçı Astralis ile 11 Haziran’da oynanacak.


    Önceki Haber
    Pokemon GO, 5 Yılın Ardından Türkiye'de Yayınlandı

    Pokemon GO, 5 Yılın Ardından Türkiye'de Yayınlandı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Türkiye'ye ÇıkmasıBundan 6 sene önce, takvimler Temmuz 2016'yı gösterirken, daha sonra büyük çılgınlıklara sebep olacak ve upuzun vakit gündemden düşmeyecek Pokemon GO oyuncuların beğenisine sunuldu. Televizyonlara çıkan, haberlere mevzu olan ve tartışmalar yaratan Pokemon GO, o devre için coşku verici yeniliklerle, AR teknolojisini oyuna entegre ediş şekliyle ve oyunun yapısı itibarıyla aylarca konuşuldu. Ülkemizde de sokaklara dökülmüş ellerine telefonlarla Pokemon kovalayan insanoğlu görmek m

    Sonraki Haber
    Cyberpunk 2077'nin Beta Aşamasındaki Hatalarını Gösteren 18+ Video

    Cyberpunk 2077'nin Beta Aşamasındaki Hatalarını Gösteren 18+ Video

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Cyberpunk 2077, geçtiğimiz sene oyun dünyasının en çokca konuşmuş olduğu yapımlar içinde yer alıyordu. Gerek oyunun vadettiği yeni nesil içerikler, gerek CD Projekt RED'in oyunu tertipli olarak ertelemesi, gerekse oyunun koca bir bug festivali olarak piyasaya sürülmesi, Cyberpunk 2077'yi konuşa konuşa bitirememize niçin olmuştu.Çevrimiçi olarak sızdırılan yeni bir video, CDPR'nin Cyberpunk 2077'yi geliştirirken sandığımızdan da oldukca eğlendiğini gözler önüne seriyor. Zira paylaşılan bilgilere

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim