Pokemon GO, 5 Yılın Ardından Türkiye'de Yayınlandı

    Pokemon GO, 5 Yılın Ardından Türkiye'de Yayınlandı

    Özellikle çıkmış olduğu dönemde tüm dünyada yankı uyandıran ve büyük bir alaka ile karşılaşan Pokemon GO, nihayet bizim ülkemizde de yayınlandı. Yıllardır çevrimiçi mağazalardan vatanımızda erişime kapalı olan oyun, artık App Store ve Play Store üstünden indirilebilir durumda.

    Türkiye'ye Çıkması

    Bundan 6 sene önce, takvimler Temmuz 2016'yı gösterirken, daha sonra büyük çılgınlıklara sebep olacak ve upuzun vakit gündemden düşmeyecek Pokemon GO oyuncuların beğenisine sunuldu. Televizyonlara çıkan, haberlere mevzu olan ve tartışmalar yaratan Pokemon GO, o devre için coşku verici yeniliklerle, AR teknolojisini oyuna entegre ediş şekliyle ve oyunun yapısı itibarıyla aylarca konuşuldu. Ülkemizde de sokaklara dökülmüş ellerine telefonlarla Pokemon kovalayan insanoğlu görmek mümkündü sadece küçük bir teferruat vardı; oyun vatanımızda çevrimiçi mağazalarda mevcut değildi.


    Tabii ki bu bir mani olmadı ve oyunu türlü yollardan temin eden oyuncular upuzun vakit Gym savaşlarına ve Pokemon arayışlarına devam ettiler. Fakat bir müddet sonra oyunun popülaritesi haliyle azaldı, hileden hurdadan sıkılan oyuncular da oyunu tek tek terk etti. Derken, tam 5 sene sonrasında umulmadık bir büyüme yaşandı ve Pokemon GO, bizim ülkemizde resmi olarak yayınlandı.


    Niantic'in devamlı eklediği yenilikler ve sık sık düzenlenen keyifli etkinliklerle eski popülaritesi devam etmese de fazlaca eğlenceli bir tecrübe sunan Pokemon GO'yu Android ve iOS cihazlarınızdan Play Store ve App Store üstünden indirebilirsiniz.

    Oyuna geçen 5 yılda pek oldukça yeniliğin geldiğini ve bununla birlikte Kanto bölgesinde karşılaşılan ilk jenerasyon pokemonların haricinde Johto ve Hoenn bölgelerindeki pokemonların da oyunda artık yer aldığını hatırlatalım. Uzunca zaman evde oturduğumuz bir devrin arkasından kısa yürüyüşlere çıkıp Pokemon yakalamak dilerseniz aşağıdaki bağlantılar üstünden oyunu indirebilirsiniz.


    Önceki Haber
    Fortnite, PC’de grafik kalitesi yükseltmesi olacak

    Fortnite, PC’de grafik kalitesi yükseltmesi olacak

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Popüler bir Battle Royale oyunu olan Fortnite, PC platformunda büyük bir grafik güncellemesi alacak. Güncelleme Battle Royale ve Yaratıcı Moduna tesir edecek. Değişiklikler patlamalara, yangın efektlerine ve bulutlara da tesir edecek. Fortnite’ı yeni nesil konsollarda oynadıysanız, yeni güncelleme ile PC’de iyi mi görüneceği hakkındaki bir düşünce sahibi olacaksınız.Fortnite, grafik yükseltmesi sistem gereksinimlerini değiştiriyorFortnite’ın grafik yükseltmesinden yararlanmak için bilgisayar öze

    Sonraki Haber
    Sağlık Sorunları Nedeniyle Blue LEC’e Katılamayacak

    Sağlık Sorunları Nedeniyle Blue LEC’e Katılamayacak

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    SK bugün, orta koridor Blue’nun kısa sürede göğüs ağrıları ve teneffüs sorunları sebebiyle hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Hastalığın COVID-19 ile alakalı olmadığı süratli bir biçimde doğrulansa da, SK için orta koridoru açılış haftasonuna katılmayacak. Kuruluşa göre, bu dinlenme süresinin yalnızca açılış haftasında süreceği tahmin ediliyor ve taraftarlar onun 2021 LEC Yaz Mevsimi’nin ikinci haftasında dönüşünü beklemeliler.Blue’nun yerine geçecek olan Twohoyrz şimdiye kadar SK Prime ile iki m

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim