Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris DLC'si Geliyor

    Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris DLC'si Geliyor

    2020 senesinde çıkış meydana getiren Assassin’s Creed Valhalla oyunu için hazırlanan ikinci ek paket Siege of Paris hakkındaki yeni bilgiler ortaya çıktı. Ek paketin hikayesi ve eklenecek yeni mekanikler açıklandı.

    Ubisoft, 2020 çıkışlı Assassin’s Creed Valhalla oyunu için yol haritasını açıkladığında, oyuna 2 ek paket ve bir bonus vazife ekleneceğini duyurmuştu. Beowulf’un Efsanesi (Legend of Beowulf) isminde bonus görevin sadece “Season Pass” alan oyunculara hususi olacağı da duyurulmuştu.


    İlk ek paket olan Druid’lerin Gazabı (Wrath of the Druids), karakterimizi İngiltere ve Norveç topraklarından ayırıp İrlanda’nın yeşil tepelerinde ve bataklıklarında bir maceranın içerisine bırakıyordu. Ek pakette yaklaşık 8 ila 20 saat içinde oynanabilir içerik sunuluyordu. Şimdiyse “moniker Jonathan” adıyla malum Fransız içerik üreticisi, Siege of Paris ek paketi ile alakalı asla meçhul bilgiler paylaştı.


    Siege of Paris ek paketinde neler olacak?

    Jonathan’ın verdiği bilgilere nazaran oyunun dosyalarının arasında birtakım minik bilgiler yer almaktaydı. Mayıs ayında yapmış olduğu sızıntıda Jonathan, ek pakette ancak şehirde zaman geçirmeyeceğimizi, hem de Normandiya’da birtakım küçük köylerde de bulunacağımızı belirtti. Ayrıca oyuna tek elli kılıç kullanımının da eklendiğini yayınlayan oyun dosyalarını paylaştı.


    Oyunun dosyalarında devam etmiş olduğu araştırmasının yeni meyvelerini, bugün takipçileriyle paylaşan Jonathan, ek paketin hikayesi hakkındaki da detaylar verdi.


    Buna nazaran Fransız kralı Şarlman’ın soyundan gelen ve Şişko Charles olarak malum 3. Charles, Frank Krallığı’nı tek çatı altında toplayıp yüzlerce yıldan sonrasında Frank topraklarının tek kralı olmuştur. Kral, az az Frank topraklarına yerleşen Kuzeylilere karşı harp planları yapmaktadır. Ravensthorpe, Frank kralına bir elçi gönderip savaşı engellemelidir.


    Siege of Paris ek paketi, Valhalla’nın ana hikayesinin geçmiş olduğu seneler olan 872-878 yıllarından birkaç sene sonra, 885 senesinde geçiyor. Ek paketin Hidden Ones ve Order of The Ancients içinde geçen vakaları mevzu almasını bekleyenler hayal kırklığına uğrayacaklar. Jonathan, oyunun dosyalarından ancak bir diyalog cümlesini çıkartabildi. O cümle “Tıpkı İngiltere’de olduğu şeklinde Frank topraklarında da Hidden Ones’ın var olmadığı açıkça belli oluyor. Kim anımsar bu topraklarda ne hazineler bırakmışlardır.”


    Ek paketin çıkış zamanı ne resmi olarak ne de sızıntılarda duyurulmamış olsa da Jonathan, oyunun Season Pass paketinin satışının PlayStation Store’da 9 Kasım tarihinde başlayacağını belirtti. Bu tarihe kadar Siege of Paris ek paketinin çıkmasının pek olası olmadığını söyleyebiliriz.


    Önceki Haber
    VALORANT Operatör Silahı Tüm Skinleri

    VALORANT Operatör Silahı Tüm Skinleri

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    VALORANTBirincil şahıs nişancı (FPS) türünde ve henüz 1 yıl önce çıkış yapmış olan VALORANT, beşer kişilik iki takımın karşılaşmasına sahne oluyor. 15 farklı ajanın bulunduğu ve hepsinin de kendine özgü yeteneklerinin bulunduğu VALORANT'ta uzmanlaşmak biraz zaman alabilir. Kendi oynayış stilinize bağlı olarak bir ajan seçimi yapmalı ve bu ajana en uygun silahları kullanmayı öğrenmeniz gerekiyor. VALORANT'ta her silahın birden fazla kaplaması bulunuyor, bunlar oyun içi mağazadan VALORANT Points k

    Sonraki Haber
    Facebook, Crayta'yı Satın Aldı

    Facebook, Crayta'yı Satın Aldı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Facebook Crayta'yı Neden Satın Aldı?Son dönemde sanal gerçeklik benzer biçimde alanlar büyük yatırım alıyor. Bu alanda yer edinen minik stüdyoları birer ikişer bünyesine katan Facebook, bugün daha büyük planları bulunduğunu yayınlayan bir ilan yaptı. Crayta isimli oyun geliştirme platformunun geliştiricisi olan Unit 2 Games'in Facebook tarafınca satın alındığı duyuruldu.Crayta, dengi öteki platformlar benzer biçimde Unreal Engine üstüne inşa edilmiş olan bir platform. Sahip olduğu rahat arayüz,

    En son yorumlar
    RentaPin
    RentaPin
    adam ya geldi adam
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim