Yeni Cyberpunk 2077 Yaması Geliyor!

    Yeni Cyberpunk 2077 Yaması Geliyor!

    CD Projekt RED, bir sonraki Cyberpunk 2077 yaması için mühim açıklamalarda bulundu. Detaylı bilgiler aşağıda

    Cyberpunk 2077 çıkışıyla birlikte fazlaca büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Hatta Sony, oyundaki yanlışlar yüzünden Cyberpunk 2077’yi PlayStation Store’dan kaldırmış, Microsoft da para iadesi yapabileceğini söylemişti. Yaşanan bu gelişmelerden sonrasında ağır darbe alan CD Projekt RED harekete geçerek oyun için birtakım güncellemeler yayınladı. Bu güncellemelerle oyundaki ciddi hataları gidermeye çalışan geliştirici stüdyonun CEO’su da, Cyberpunk geliştiricilerinin nerede ise yarısının halen oyunu düzeltecekleri yamalar üstünde çalıştığını belirtmişti. Tüm bunlar yaşanırken geliştirici stüdyo yayınlamış olduğu hasılat raporuyla birlikte bir sonraki Cyberpunk 2077 yaması için de birtakım mühim ayrıntıları oyuncularla paylaştı.

    Yeni Cyberpunk 2077 Yaması Geliyor!

    Oyun için yayınladıkları her güncellemeden sonrasında oyundaki çökme sorunlarının azaldığına ve oyunun daha emin hale gelmeye başladığına dikkat çeken CD Projekt RED, oyun için yayınlayacakları bir sonraki güncellemenin nerede ise hazır bulunduğunu ve önümüzdeki birkaç hafta içinde yayınlayabileceklerini müjdeledi.


    Tabi bu güncelleme Nisan ayında gösterilen Cyberpunk 2077 1.2 güncellemesi kadar geniş çaplı olmayacak. Fakat aktarılan bilgilere bakılırsa yayınlanacak olan bu güncellemeyle tıpkı öteki güncellemelerde olduğu şeklinde oyuncuların bildirildiği muhtelif yanlışlar düzeltilecek. Ayrıca, oyunun standardını artıracak birtakım ince ayarların da bu güncellemeyle birlikte geleceği söyleniyor.


    CD Projekt RED CEO’su Adam Kicinski, Cyberpunk 2077 için yayınlanacak olan güncellemelerle alakalı birtakım mühim açıklamalarda bulundu. Şimdilik bir şeyleri öncesinden bildirmek istemediğini anlatım eden CEO, bir sonraki güncellemenin büyük çaplı olmadığını ve birkaç hafta içinde güncelleme için ilan yayınlayacaklarını söyledi.


    Bununla beraber yeni güncellemelerinde yolda bulunduğunu müjdeleyen CEO, bu güncellemeler ile alakalı ayrıntılar vermekten çekindi. Ancak yayınlanacak olan yeni güncellemelerin daha fazlaca iyileştirmeye ev sahipliği yapacağını vurgulayan CEO, bu iyileştirmelerden sonrasında oyunun kalitesinin daha da artacağını dile getirdi.


    Önceki Haber
    Crytek, Crysis Remastered Trilogy'yi Duyurdu

    Crytek, Crysis Remastered Trilogy'yi Duyurdu

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Crysis Geri Dönüyor2007 senesinde çıkan ilk Crysis oyunuyla, bilhassa Türk oyuncuların kalbinde büyük yer edinmiş olan bir seriyi ortaya koyan Crytek, 2007 yılının çok ötesinde bir oyunu oyunculara sunmuştu. Grafikleriyle olsun oynanışıyla olsun Crysis bir nesli elinde büyüttü desek hatalı sayılmayız. İlk oyunu takip eden ikinci oyun da bir bölümü sevindirirken kayda kıymet başka bir bölümü memnun edememiş olsa da Crysis serisinde kendine mühim bir yer oluşturmuştu.2013 senesinde oyuncularla bul

    Sonraki Haber
    VALORANT Operatör Silahı Tüm Skinleri

    VALORANT Operatör Silahı Tüm Skinleri

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    VALORANTBirincil şahıs nişancı (FPS) türünde ve henüz 1 yıl önce çıkış yapmış olan VALORANT, beşer kişilik iki takımın karşılaşmasına sahne oluyor. 15 farklı ajanın bulunduğu ve hepsinin de kendine özgü yeteneklerinin bulunduğu VALORANT'ta uzmanlaşmak biraz zaman alabilir. Kendi oynayış stilinize bağlı olarak bir ajan seçimi yapmalı ve bu ajana en uygun silahları kullanmayı öğrenmeniz gerekiyor. VALORANT'ta her silahın birden fazla kaplaması bulunuyor, bunlar oyun içi mağazadan VALORANT Points k

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim