Amazon Prime Abonelerine Battlefield 4 Ücretsiz Oldu

    Amazon Prime Abonelerine Battlefield 4 Ücretsiz Oldu

    Tıpkı Epic Games şeklinde parasız oyun hediyesi kervanına katılan Amazon Prime Gaming, Prime üyelerine Battlefield 4 oyununu ücretsiz olarak sunmaya başladı.

    Battlefield 4'ün Ücretsiz Olması

    Oyun sektörüne de atılan Amazon Prime Gaming, tıpkı Epic Games ve Steam şeklinde daha çok oyuncu sayısına erişebilmek adına ün salmış oyunları parasız vermeye başladı. Bünyesinde Lost in Harmony ve Newfound Courage şeklinde oyunları bulunduran Prime Gaming, son aşama sevilen bir oyun olan Battlefield 4'ü ücretsiz olarak sundu. 


    Battlefield serisinde yer edinen oyunlar, birçok FPS severin gözdesi olmuş durumda. Efsane serinin altıncı oyunun da tanıtım zamanı belli olmuşken Amazon Prime Gaming, Battlefield severlerin dikkatini çekmek isminde Battlefield 4'ü kendi kütüphanesinde parasız yaptı.

    Amazon Prime Abonelerine Battlefield 4 Ücretsiz Oldu

    Oyunu indirmek isteyen kullanıcılar, buraya tıklayarak Prime Gaming'in internet sitesinden Battlefield 4'ü indirebilir. Oyunu ücretsiz olarak alabilmek için ayda 7,90 TL karşılığında Amazon Prime üyesi olmak icap ettiğini de unutmamak lazım.


    Oyunu bir kere ücretsiz bir şekilde kütüphanenize indirdikten sonra, Origin istemcisini kullanarak oyunu indirebilirsiniz. Amazon'un kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde sunmuş olduğu öteki oyunların içinde BFF or Die, Newfound Courage, Lost in Harmony, Batman: The Telltale Series, Mugster, Spitkiss, Frog Climbers, Mana Sparkle ve Bombslinger bulunuyor.


    Önceki Haber
    Yeni God of War Oyunu 2022 Yılına Ertelendi

    Yeni God of War Oyunu 2022 Yılına Ertelendi

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Oyunun ErtelenmesiPlayStation ekosisteminin en sevilen oyunlarından bir tanesi olan God of War efsanesi, bir süredir PlayStation sahiplerinin en oldukca konuşmuş olduğu yapımlardan bir tanesi. Zira Sony, daha ilkin yapmış olduğu açıklamalarla PlayStation 5 için hususi bir God of War oyunu geliştirildiğini açıklamış, oyunun hayranlarını heyecanlandırmıştı. Şimdiyse God of War: Ragnarok olarak geleceği söylenen yeni God of War oyunu ile alakalı mühim bir büyüme yaşandı.Bundan birkaç hafta ilkin si

    Sonraki Haber
    Crytek, Crysis Remastered Trilogy'yi Duyurdu

    Crytek, Crysis Remastered Trilogy'yi Duyurdu

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Crysis Geri Dönüyor2007 senesinde çıkan ilk Crysis oyunuyla, bilhassa Türk oyuncuların kalbinde büyük yer edinmiş olan bir seriyi ortaya koyan Crytek, 2007 yılının çok ötesinde bir oyunu oyunculara sunmuştu. Grafikleriyle olsun oynanışıyla olsun Crysis bir nesli elinde büyüttü desek hatalı sayılmayız. İlk oyunu takip eden ikinci oyun da bir bölümü sevindirirken kayda kıymet başka bir bölümü memnun edememiş olsa da Crysis serisinde kendine mühim bir yer oluşturmuştu.2013 senesinde oyuncularla bul

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim