Yeni God of War Oyunu 2022 Yılına Ertelendi

    Yeni God of War Oyunu 2022 Yılına Ertelendi

    Sony, PlayStation 5 için geliştirilen yeni God of War oyununun 2022 yılına ertelendiğini açıkladı. Şirket tarafınca meydana getirilen açıklamalarda, en iyi deneyimin sunulabilmesi için geliştirici firma Santa Monica Studio'nun birazcık daha zamana ihtiyacı olduğu belirtildi.

    Oyunun Ertelenmesi

    PlayStation ekosisteminin en sevilen oyunlarından bir tanesi olan God of War efsanesi, bir süredir PlayStation sahiplerinin en oldukca konuşmuş olduğu yapımlardan bir tanesi. Zira Sony, daha ilkin yapmış olduğu açıklamalarla PlayStation 5 için hususi bir God of War oyunu geliştirildiğini açıklamış, oyunun hayranlarını heyecanlandırmıştı. Şimdiyse God of War: Ragnarok olarak geleceği söylenen yeni God of War oyunu ile alakalı mühim bir büyüme yaşandı.


    Bundan birkaç hafta ilkin sizlerle paylaştığımız bir içeriğimizde, Bloomberg'in bir iddiasından bahsetmiştik. Bu iddiaya nazaran Sony, yeni God of War oyununun çıkış tarihini ertelemişti. Ancak mevzuyla alakalı olarak resmi bir izahat yapılmamış oluşu, oyuncuların umutlarının sürmesine yol açmıştı. Ne yazık ki korkulan oldu ve Sony, God of War: Ragnarok'un çıkış tarihinin ertelendiğini resmen duyurdu.

    Yeni God of War Oyunu 2022 Yılına Ertelendi

    PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst tarafınca meydana getirilen açıklamalarda, God of War: Ragnarok'u geliştiren firma olan Santa Monica Studio'nun elinde iki fazlaca büyük proje olduğu, bunlardan birinin God of War, ötekinin ise Horizon Forbidden West olduğu anlatım edildi. Oyunun en iyi deneyimi sunabilmesi için Santa Monica Studio'ya birazcık daha vakit tanımaya karar verdiklerini söyleyen Hulst, Horizon Forbidden West'in sene nihayetinde çıkabileceğini sadece bunun kati olmadığını, planlar netleşince yeni bir izahat yapacaklarını belirtti. God of War serisinin yeni oyunu ise 2022 senesinde piyasaya sürülecekmiş.


    Santa Monica Studio da mevzuyla alakalı bir açıklamalarda bulundu. Kendilerinin yalnızca en iyi oyunu geliştirmeye odaklandıklarını söyleyen firma yetkilileri, bunun bu şekilde olmasını geçindirmek için yeni God of War oyununu ertelediklerini anlatım ettiler. Yapılan açıklamalar oyuncuların hevesini kırmış olsa da 2018 senesinde yayımlanan son God of War oyununun bile hala konuşuluyor oluşu, aktörleri yeniden kaliteli bir yapımın beklediğinin bir göstergesi.


    Önceki Haber
    Frostpunk Epic Games'te Ücretsiz Oldu

    Frostpunk Epic Games'te Ücretsiz Oldu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Hayatta Kalma OyunuEpic Games, geçtiğimiz sene başlatmış olduğu bir etkinlikle her hafta ücretsiz bir şekilde birtakım oyunlar sunacağını açıkladı. Bu kampanyanın 2021'in başına kadar devam edeceği söyleniyordu sadece konum o kadar da bu şekilde olmadı. Epic Games, birtakım oyunları ücretsiz bir şekilde sunmaya devam ediyor.Platformda ücretsiz bir şekilde sunulan oyunların başka platformlarda bazen fazlaca yüksek bedellere satılması da oyun tutkunlarının ilgisini çekiyor. Epic Games, bu hafta po

    Sonraki Haber
    Amazon Prime Abonelerine Battlefield 4 Ücretsiz Oldu

    Amazon Prime Abonelerine Battlefield 4 Ücretsiz Oldu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Battlefield 4'ün Ücretsiz OlmasıOyun sektörüne de atılan Amazon Prime Gaming, tıpkı Epic Games ve Steam şeklinde daha çok oyuncu sayısına erişebilmek adına ün salmış oyunları parasız vermeye başladı. Bünyesinde Lost in Harmony ve Newfound Courage şeklinde oyunları bulunduran Prime Gaming, son aşama sevilen bir oyun olan Battlefield 4'ü ücretsiz olarak sundu. Battlefield serisinde yer edinen oyunlar, birçok FPS severin gözdesi olmuş durumda. Efsane serinin altıncı oyunun da tanıtım zamanı belli o

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim