Frostpunk Epic Games'te Ücretsiz Oldu

    Frostpunk Epic Games'te Ücretsiz Oldu

    Epic Store üstünden kısa bir müddet için ücretsiz bir şekilde sunulan oyunlar köşemizde bugün Frostpunk var. Satış fiyatı 49 TL olan oyun, Epic Store üstünde bir müddet süresince parasız sunuluyor.

    Hayatta Kalma Oyunu

    Epic Games, geçtiğimiz sene başlatmış olduğu bir etkinlikle her hafta ücretsiz bir şekilde birtakım oyunlar sunacağını açıkladı. Bu kampanyanın 2021'in başına kadar devam edeceği söyleniyordu sadece konum o kadar da bu şekilde olmadı. Epic Games, birtakım oyunları ücretsiz bir şekilde sunmaya devam ediyor.


    Platformda ücretsiz bir şekilde sunulan oyunların başka platformlarda bazen fazlaca yüksek bedellere satılması da oyun tutkunlarının ilgisini çekiyor. Epic Games, bu hafta popüler oyunlarından Frostpunk'ı parasız yaptı.


    Frostpunk, simülasyonlar ile ölüm kalım oyunlarını birleştiriyor. Bu yapımda insanlığın son şehrinin yönetimi bizlere teslim ediliyor. Biz de aldığımız kararlarla insanlığın yok olmanın eşiğinden geri dönüşünü sağlıyoruz. Bu süreçte kime dönüştüğümüz de elbet ehemmiyet taşıyor.


    Frostpunk'ın yapımcısı olan şirket II bit Studios, daha ilkin de bir başka ölüm kalım oyunu olan This War of Mine ile kullananların büyük beğenisini kazanmıştı. Bu kere hayatta kalmaya çalıştığımız yer değişiyor ve daha çok ferdin sorumluluğunu alıyoruz. Bir çeşit buzul çağlarında kalan dünyada, son şehrin ayakta kalmasını ve gelişmesini sağlamak bizim görevimiz.

    İnsanların istekleriyle kendinizi onun yerine koyarak mı yoksa ancak mantıkla mı karar verdiğimiz, şehrimizin iyi mi şekilleneceği üstünde mühim rol oynuyor. Sadece şehrimizi yönetmekle kalmayıp, dünyanın niçin bu hale geldiğini de bulmaya çalışıyoruz. Oyun süresince devamlı olarak muhtelif değişik kararlar alıyoruz.


    Önceki Haber
    Jahrein'in İptal Olan Sponsorluğu

    Jahrein'in İptal Olan Sponsorluğu

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    JahreinAhmet Sonuç, internet aleminde bilinen adıyla "Jahrein" Twitch.tv canlı yayın platformunda ve Youtube'da oldukça popüler bir yayıncıdır. Genellikle oyun ve IRL yayınladı yapmaktadır, spesifik olarak bir oyuna bağlı kalmak yerine her yayınında farklı oyunları oynamayı tercih eder. Hatta Twitch.tv platformundaki en çok farklı oyun oynayan yayıncıdır. Selin Sonuç ile 2 yıldır mutlu bir evliliği olan Jahrein, Twitch'de yayınlarına devam ediyor. Eğer Jahrein'in kanalına gitmek isterseniz bu li

    Sonraki Haber
    Yeni God of War Oyunu 2022 Yılına Ertelendi

    Yeni God of War Oyunu 2022 Yılına Ertelendi

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Oyunun ErtelenmesiPlayStation ekosisteminin en sevilen oyunlarından bir tanesi olan God of War efsanesi, bir süredir PlayStation sahiplerinin en oldukca konuşmuş olduğu yapımlardan bir tanesi. Zira Sony, daha ilkin yapmış olduğu açıklamalarla PlayStation 5 için hususi bir God of War oyunu geliştirildiğini açıklamış, oyunun hayranlarını heyecanlandırmıştı. Şimdiyse God of War: Ragnarok olarak geleceği söylenen yeni God of War oyunu ile alakalı mühim bir büyüme yaşandı.Bundan birkaç hafta ilkin si

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim