Jahrein'in İptal Olan Sponsorluğu

    Jahrein'in İptal Olan Sponsorluğu

    Ünlü yayıncı Ahmet "Jahrein" Sonuç, Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği yayın sonrasında bir sponsorunun anlaşmadan vazgeçtiğini açıkladı, detaylar aşağıda.

    Jahrein

    Ahmet Sonuç, internet aleminde bilinen adıyla "Jahrein" Twitch.tv canlı yayın platformunda ve Youtube'da oldukça popüler bir yayıncıdır. Genellikle oyun ve IRL yayınladı yapmaktadır, spesifik olarak bir oyuna bağlı kalmak yerine her yayınında farklı oyunları oynamayı tercih eder. Hatta Twitch.tv platformundaki en çok farklı oyun oynayan yayıncıdır. Selin Sonuç ile 2 yıldır mutlu bir evliliği olan Jahrein, Twitch'de yayınlarına devam ediyor. Eğer Jahrein'in kanalına gitmek isterseniz bu linke tıklamanız yeterlidir.


    2023 seçimlerinde milletvekili adayı olacağını açıklamıştı

    Jahrein, 2023 milletvekili seçimlerine bağımsız aday olarak katılacağını açıklamıştı. Bunun öncesinde de Twitter hesabından sık sık politik paylaşımlarda bulunan ünlü yayıncıya Z kuşağından büyük bir destek söz konusu. Bu desteği de arkasına alarak seçim için çalışmalarına başlayan Jahrein'in yayınına Kemal Kılıçdaroğlu konuk olmuştu. İzlenme rekorları kırılan yayın sonrası popülerliğini daha da arttıran Jahrein'e anlaşma aşamasında olduğu sponsorundan kötü bir haber geldi.


    Jahrein'in adını açıklamadığı sponsorun, Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği yayın sonrasında anlaşmadan vazgeçtiği iddia edildi. Yine Jahrein'in açıklamalarına göre bu sponsorluktan aylık 60.000₺ kazanacaktı.

    Jahrein'in İptal Olan Sponsorluğu


    Yayın yaptığı sırada çokça gelen sorulara rağmen Jahrein bu sponsorun adını vermedi. Chatteki bazı kullanıcılar bu firmanın Türkiye'nin önde gelen E-ticaret sitelerinden biri olabileceğini iddia etti. Jahrein'in önümüzdeki günlerde bu sponsorun adını paylaşıp paylaşmayacağı büyük merak uyandırıyor.


    Önceki Haber
    TSM, 210 Milyon Dolarlık Sponsor Geliri Elde Edecek

    TSM, 210 Milyon Dolarlık Sponsor Geliri Elde Edecek

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    TSM ve FTX isim hakkı anlaşması imzaladıNA bölgesinin en popüler Espor takımlarından Team Solo Mid (TSM), Kripto para borsası FTX ile 10 yıl geçerli isim hakkı anlaşması imzaladı. FTX anlaşma için tam 210 Milyon Doları TSM'in kasasına aktaracak. TSM ve FTX'in bu anlaşması Espor dünyasında bir rekor.TSM FTX EsportsArtık TSM Valorant, League of Legends, Apex Legends ve diğer tüm takımlarının ismi TSM FTX olarak güncellenecek. TSM tarafı yaptığı açıklamada, sponsorluktan gelen parayı kulübü daha da

    Sonraki Haber
    Frostpunk Epic Games'te Ücretsiz Oldu

    Frostpunk Epic Games'te Ücretsiz Oldu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Hayatta Kalma OyunuEpic Games, geçtiğimiz sene başlatmış olduğu bir etkinlikle her hafta ücretsiz bir şekilde birtakım oyunlar sunacağını açıkladı. Bu kampanyanın 2021'in başına kadar devam edeceği söyleniyordu sadece konum o kadar da bu şekilde olmadı. Epic Games, birtakım oyunları ücretsiz bir şekilde sunmaya devam ediyor.Platformda ücretsiz bir şekilde sunulan oyunların başka platformlarda bazen fazlaca yüksek bedellere satılması da oyun tutkunlarının ilgisini çekiyor. Epic Games, bu hafta po

    En son yorumlar
    Literaty
    Literaty
    :D
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim