TSM, 210 Milyon Dolarlık Sponsor Geliri Elde Edecek

    TSM, 210 Milyon Dolarlık Sponsor Geliri Elde Edecek

    Kuzey Amerika'nın en köklü Espor takımlarından TSM, kripto para borsası FTX ile 10 yıl süreli isim hakkı anlaşması imzaladı. Sözleşmeye göre FTX, 10 yıllık anlaşma için TSM'e tam 210 Milyon Dolar ödeyecek, detaylar ve daha fazlası aşağıda.

    TSM ve FTX isim hakkı anlaşması imzaladı

    NA bölgesinin en popüler Espor takımlarından Team Solo Mid (TSM), Kripto para borsası FTX ile 10 yıl geçerli isim hakkı anlaşması imzaladı. FTX anlaşma için tam 210 Milyon Doları TSM'in kasasına aktaracak. TSM ve FTX'in bu anlaşması Espor dünyasında bir rekor.


    TSM FTX Esports

    Artık TSM Valorant, League of Legends, Apex Legends ve diğer tüm takımlarının ismi TSM FTX olarak güncellenecek. TSM tarafı yaptığı açıklamada, sponsorluktan gelen parayı kulübü daha da büyütmek için harcayacağını belirtti. Asya, Amerika ve Güney Avrupa'da yeni ofisler açarak genişlemek istediklerini kamuoyuna vurguladılar. Yalnızca bilgisayar oyunları için değil, mobil oyunlar ve diğer platformlar için de takım oluşturmayı hedefliyorlar. TSM'e bu yolda başarılar dileriz, umarız Espor arenasını daha büyük kitlelere tanıtıp, imajını olumlu anlamda yüceltirler.


    TSM, 210 Milyon Dolarlık Sponsor Geliri Elde Edecek


    Önceki Haber
    l0gicman, Sangal Esports'tan Ayrıldı

    l0gicman, Sangal Esports'tan Ayrıldı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    S3NSEY'in takıma katılmasının ardından forma şansı bulmakta zorlanan l0gicman, Sangal Esports CS:GO takımından bugün itibariyle ayrılmış bulunmakta. Takımın resmi sitesinden yapılan açıklamada kararın karşılıklı alındığı bulunmakta. Ekrem "l0gicman" Aydın'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.VALORANT'a geçiş iddialarıl0gicman'in CS:GO profesyonel oyunculuğu yapmayı bırakıp, VALORANT Espor arenasına atılacağı iddia ediliyor. Eğer bu gerçekleşirse VALORANT arenasına tecrübeli bir FPS o

    Sonraki Haber
    Jahrein'in İptal Olan Sponsorluğu

    Jahrein'in İptal Olan Sponsorluğu

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    JahreinAhmet Sonuç, internet aleminde bilinen adıyla "Jahrein" Twitch.tv canlı yayın platformunda ve Youtube'da oldukça popüler bir yayıncıdır. Genellikle oyun ve IRL yayınladı yapmaktadır, spesifik olarak bir oyuna bağlı kalmak yerine her yayınında farklı oyunları oynamayı tercih eder. Hatta Twitch.tv platformundaki en çok farklı oyun oynayan yayıncıdır. Selin Sonuç ile 2 yıldır mutlu bir evliliği olan Jahrein, Twitch'de yayınlarına devam ediyor. Eğer Jahrein'in kanalına gitmek isterseniz bu li

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim