Minecraft Ben 10 DLC'si Çıktı!

    Minecraft Ben 10 DLC'si Çıktı!

    Sürekli genişleyen Minecraft Marketplace kütüphanesi artık Ben 10 ve Omnitrix’i içeren en yeni lisanslı DLC’ye sahip.

    Sürekli esneyen Minecraft Marketplace kütüphanesi artık Ben 10 ve Omnitrix’i içeren en yeni lisanslı DLC’ye haiz ve Minecraft Marketplace üstünden satın alabilirsiniz. Hem öykü bununla birlikte özgür dolaşım modlarına haiz olan DLC’de, her biri kendi oyun ve animasyonlarına haiz olan Omnitrix’te depolanan ünvanlı Ben ve onun çeşit çeşit uzaylı karakterleri olarak oynayabiliyorsunuz.


    Adından da anlaşılacağı şeklinde oynayacak 10’dan fazla uzaylı ve yenilecek fena adamlar Vilgax, Zombozo ve Kevin 11 ile Minecraft Marketplace’te 1340 jeton için mevcut olan bu son DLC’de başa çıkacak oldukça şey var. Tüm bunların neyle alakalı bulunduğunu görmek istiyorsanız, DLC’nin geniş öykü haritasında neler bekleyebileceğinizi yayınlayan bir fragman mevcut.



    Bu DLC paketi, Minecraft dünyasında devam etmekte olan lisanslı DLC’ler son olarak çıkan trendlerden bir tanesi. Daha ilkin Ejderhanı Nasıl Eğitirsin, Yıldız Savaşları ve hatta Pac Man’in hepsinin lisanslı DLC paketleri bulunduğunu görmüştük.


    Önceki Haber
    Haziran 2021 Ayında GeForce NOW Kütühanesine 38 Oyun Eklenecek

    Haziran 2021 Ayında GeForce NOW Kütühanesine 38 Oyun Eklenecek

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Haziran 2021 ayı GeForce NOW tarafınca 38 oyun ile kutlanıyorBu hafta eklenecek oyunlar içinde coşku verici birinci kişi nişancı oyunu Necromunda Hired Gun, Steam ve Epic Games Store’da, çağdaş harp nişancı deneyimi Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Steam’de, kent kurma oyunu Before We Leave Steam’de ve SOFTSTAR’ın yaşam simülasyon oyunu olan Empire of Angels IV ise Steam’de yer alacak.Oyuncular, GeForce NOW vesilesiyle popüler dijital oyun mağazalarında haiz oldukları PC oyunlarını bulut üstünde

    Sonraki Haber
    l0gicman, Sangal Esports'tan Ayrıldı

    l0gicman, Sangal Esports'tan Ayrıldı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    S3NSEY'in takıma katılmasının ardından forma şansı bulmakta zorlanan l0gicman, Sangal Esports CS:GO takımından bugün itibariyle ayrılmış bulunmakta. Takımın resmi sitesinden yapılan açıklamada kararın karşılıklı alındığı bulunmakta. Ekrem "l0gicman" Aydın'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.VALORANT'a geçiş iddialarıl0gicman'in CS:GO profesyonel oyunculuğu yapmayı bırakıp, VALORANT Espor arenasına atılacağı iddia ediliyor. Eğer bu gerçekleşirse VALORANT arenasına tecrübeli bir FPS o

    En son yorumlar
    LykiaEfe
    LykiaEfe
    Güzel
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim