Müjde VALORANT Mobil Çıkıyor!

    Müjde VALORANT Mobil Çıkıyor!

    Riot Games, bugün paylaştığı duyuruda sevilen FPS oyunu VALORANT'ın mobil platformlar için de yayınlanacağını açıkladı.

    Riot Games’in çıkışından ilkin ile alakalı fazlasıyla heyecanlandığımız, çıktıktan sonrasında da dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafınca oynanan oyunu VALORANT, artık mobil aktörleri da sevindirecek. Geliştirici şirket, bugün yapmış olduğu duyuruda popüler FPS oyununun mobil sürümünün de çıkacağını açıkladı.


    Riot Games, yapmış olduğu duyuruda mobil VALORANT için yalnızca tek bir mühim malumat verdi, o da oyunun ismiydi. Duyuruya nazaran oyun, “VALORANT Mobile” ismiyle çıkış yapacak. Yani firmanın League of Legends’ı mobile taşıdığında verdiği karara benzer bir karar görmeyeceğiz. Bilmeyenler için League of Legends’ın mobil versiyonu, “Wild Rift” ismiyle çıkış yapmıştı.


    Oyun hakkında hiçbir şey bilinmiyor:

    Müjde VALORANT Mobil Çıkıyor!


    VALORANT Mobile’ın çıkış tarihi, hangi donanıma haiz telefonlar tarafınca destekleneceği ve ana oyundan iyi mi farklara haiz olacağı hemen hemen açıklanmadı. Dolayısıyla şu anda oyunu yalnızca ismiyle biliyoruz diyebiliriz. Öte taraftan Riot Games’in oyunu yalnızca “Mobile” ilave ederek yayınlamasında rakip oyunların tesirinin bulunduğunu söyleyebiliriz. Örneğin PUBG’nin mobil versiyonu “PUBG Mobile” ismiyle yayınlanmış ve büyük ses getirmişti.


    Riot Games’in açıklamasına bakılırsa VALORANT, yalnızca PC sürümünde 14 milyondan fazla aylık oyuncuya sahip. Şirketin gün geçtikçe büyüyen mobil oyun yaşamına katılmasıysa toplam aylık oyuncu sayısını fazlaca daha üst noktalara taşıyacak. Bununla beraber Riot Games’in mobil hayattaki varlığı da gün geçtikçe artacak.


    Tüm bunların yanı sıra Riot, VALORANT'ı öteki muhtelif yollarla da daha geniş bir kesime tanıtmaya hazırlanıyor. Bu da tıpkı League of Legends’da olduğu şeklinde örneklerle gerçekleştirilebilir. Şirket, League of Legends’ı çizgi romanlardan Netflix’te yayınlanacak bir animasyon dizisine kadar genişletmeyi başardı.


    Önceki Haber
    VALORANT'ta En Güçlü 5 Silah

    VALORANT'ta En Güçlü 5 Silah

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    VALORANT en güçlü silahlarVALORANT kendine özgü oynanış tarzıyla ve mükemmel silah tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. VALORANT oynarken 16 farklı silah arasında tercih yapabiliyorsunuz. Bunlardan 5 tanesi tabanca, 2 tanesi pompalı tüfek, 2 tanesi hafif makineli tüfek, 4 tane tüfek, 2 tane keskin nişancı tüfeği ve 2 tane ağır makineli tüfek bulunuyor.1) OperatörVALORANT'ta tek vuruşta rakibi indiren silah olarak da bilinen Operatör, 5.500 kredisiyle en pahalı silah konumunda. Vücuda isabet etmesi h

    Sonraki Haber
    VALORANT Gece Pazarı Geldi

    VALORANT Gece Pazarı Geldi

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    VALORANT gece pazarıRiot Games tarafından belirlenen tarih aralıklarında oyunda VALORANT gece pazarı etkinliği aktif oluyor. Gece pazarı sayesinde şansınıza bağlı olarak 6 skin indirime giriyor. Eğer gelen indirimler arasında hayallerinizi süsleyen bir VALORANT silah kaplaması bulunuyorsa hemen itemsatış.com üzerinden %10 indirimli VALORANT Points satın alın. Satın aldığınız Epin kodunu oyunda bozdurun ve hayallerinizdeki kostüme hemen sahip olun.Gece pazarının sunduğu indirimlerden faydalanmak

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim