VALORANT'ta En Güçlü 5 Silah

    VALORANT'ta En Güçlü 5 Silah

    Riot Games'in FPS oyunu VALORANT'ta en güçlü 5 silahı sizler için listeledik, detaylar aşağıda.

    VALORANT en güçlü silahlar

    VALORANT kendine özgü oynanış tarzıyla ve mükemmel silah tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. VALORANT oynarken 16 farklı silah arasında tercih yapabiliyorsunuz. Bunlardan 5 tanesi tabanca, 2 tanesi pompalı tüfek, 2 tanesi hafif makineli tüfek, 4 tane tüfek, 2 tane keskin nişancı tüfeği ve 2 tane ağır makineli tüfek bulunuyor.


    1) Operatör

    VALORANT'ta En Güçlü 5 Silah

    VALORANT'ta tek vuruşta rakibi indiren silah olarak da bilinen Operatör, 5.500 kredisiyle en pahalı silah konumunda. Vücuda isabet etmesi halinde bile tek atan Operatör'ü oynaması o kadar da kolay değil. Belli bir ustalığa ulaşabilmek için saatlerinizi harcamanız gerekebilir. Bunun yanı sıra fare hassasiyetiniz de oldukça önemlidir.

    VALORANT Operatör hasarı

    • Kafaya 255
    • Gövdeye 150
    • Bacağa 120


    2) Judge

    VALORANT'ta En Güçlü 5 Silah

    Pompalı tüfek dendiğinde akla kısa menzil ve hantallık gelir. Ama Judge bu yargıları tamamen yıkıyor! Normal bir pompalıya göre daha uzun menzili ve seri atışları sayesinde çok güçlü konumda.


    3) Vandal

    VALORANT'ta En Güçlü 5 Silah

    Görünüşüyle AK-47'yi andıran Vandal, VALORANT'ta en çok tercih edilen silahtır. Yüksek hasarı ve kafa vuruşuyla tek atması onun en büyük avantajları arasında. Tek dezavantajı ise tepme oranının çok fazla olması, özellikle yürürken ateş etme alışkanlığı olan biriyseniz Vandal'dan uzak durun.

    VALORANT Vandal hasarı

    • Kafaya 160
    • Gövdeye 40
    • Ayağa 34


    4) Phantom

    VALORANT'ta En Güçlü 5 Silah

    Phantom, susturucusu sayesinde gizliliğinizi korumaya yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra seriliği ve isabet oranının yüksek olması onu en güçlü VALORANT silahları listesine sokmaya yetiyor. Ayrıca eğer düşmanınıza çok yakın bir mesafedeyseniz kafadan vuruş yaptığınızda 2. mermiye gerek kalmadan rakibinizi yere serebilirsiniz.


    5) Guardian

    VALORANT'ta En Güçlü 5 Silah

    Her ne kadar VALORANT oyuncuları tarafından çok tercih edilmese de Guardian güçlü bir durumda. Yüksek menzili ve hasarı onun avantajları arasında. Tekli atış yapma özelliği yüzünden çok fazla tercih edilmediğini düşünüyoruz.


    %15 İndirimli VALORANT Points VP satın alarak bu silahların kostümlerini satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve indirimden faydalanın.

    VALORANT Points VP satın almak için tıklayın.


    Önceki Haber
    Fire Flux Esports VALORANT Kadrosu

    Fire Flux Esports VALORANT Kadrosu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Fire Flux EsportsCantuğ "Unlost" Özsoy ve Salih "Marqnue" Onaran ortaklığında 31 Mayıs 2021'de kurulan Fire Flux Eports'un VALORANT kadrosu belli oldu. Berk "Rip" Tepe kaptanlığında kurulan kadro şu şekilde;Riplurzy0y0skyLeNBrascoLauressSouhcNisociablEEAs kadro hakkında henüz bir açıklama olmasa da, genç ve yetenekli oyuncuların VALORANT Espor arenasında başarılı olma ihtimali yüksek. Türkiye'nin en popüler yayıncıları arasında yer alan Unlost ve Rip sayesinde takımın popülerliği hızla yükselece

    Sonraki Haber
    Müjde VALORANT Mobil Çıkıyor!

    Müjde VALORANT Mobil Çıkıyor!

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Riot Games’in çıkışından ilkin ile alakalı fazlasıyla heyecanlandığımız, çıktıktan sonrasında da dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafınca oynanan oyunu VALORANT, artık mobil aktörleri da sevindirecek. Geliştirici şirket, bugün yapmış olduğu duyuruda popüler FPS oyununun mobil sürümünün de çıkacağını açıkladı.Riot Games, yapmış olduğu duyuruda mobil VALORANT için yalnızca tek bir mühim malumat verdi, o da oyunun ismiydi. Duyuruya nazaran oyun, “VALORANT Mobile” ismiyle çıkış yapacak. Yani fir

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim