VALORANT Ajan Kontratı Nasıl Etkinleştirilir

    VALORANT Ajan Kontratı Nasıl Etkinleştirilir

    Merhaba değerli itemsatış.com ziyaretçileri, bu rehberimizde VALORANT oyununda ajan kontratı nasıl etkinleştirilir konusuna değineceğiz, detaylar aşağıda.

    VALORANT

    Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan VALORANT, FPS türünde bir oyundur. Beşer kişilik iki takımın karşı karşıya geldiği ve kıyasıya rekabet ettiği oyun modları bulunur. Her takımdaki 5 oyuncu 5 farklı ajan seçerek kapışmaya dahil olur. 2021 Haziran ayı itibariyle VALORANT'ta toplamda 15 ajan bulunuyor. Ama bu ajanların hepsine oyuna başladığınızda sahip olamıyorsunuz. Bir ajana sahip olabilmeniz için öncelikle ajan kontratını aktif etmeniz gerekiyor.


    VALORANT ajan kontratı nasıl etkinleştirilir?

    1.Adım olarak oyun içi menüden "Ajanlar" sekmesine giriş yapın.

    VALORANT Ajan Kontratı Nasıl Etkinleştirilir


    Ardından aktifleştirmek istediğiniz ajanı seçin. İpucu; henüz aktifleştirmediğiniz ajanların resminin yanında kilit bulunur.

    VALORANT Ajan Kontratı Nasıl Etkinleştirilir


    Son olarak "etkinleştir" butonuna tıklayın.

    VALORANT Ajan Kontratı Nasıl Etkinleştirilir


    Bu işlemlerin ardından ajan kontratınız etkinleştirilmiş olacak. Kontratta 5. seviyeye geldiğiniz anda seçtiğiniz ajana ücretsiz olarak sahip olursunuz. Ajan kontratlarında ilerleyebilmeniz için her seviyede belirli bir XP kazanmanız gerekir.


    VALORANT Kontrat skinleri nasıl alınır?

    Bir ajana sahip olabilmek için kontratın 5. seviyeye ulaşmış olması yeterlidir. Bu aşamadan sonra kontrata devam etmek isterseniz çok daha cezbedici ödüller bulunur. Uğur, sprey, oyuncu kartı ve silah kaplaması kazanabilirsiniz. Bir ajanın kontratında 10. seviyeye ulaştığınızda ücretsiz şekilde skin sahibi olursunuz.


    VALORANT ajan kontratı nasıl etkinleştirir rehberimizin sonuna geldik. Umarız rehberimiz size yardımcı olmuştur.


    İtemsatış.com güvencesiyle %15 indirimli VALORANT Points satın almak için bu linke tıklayın.

    İtemsatış.com oyuncu pazarında VALORANT hesap satışı yapmak için, veya VALORANT hesap satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.


    Önceki Haber
    League of Legends Wild Rift, Riven Tanıtıldı

    League of Legends Wild Rift, Riven Tanıtıldı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon RivenRiven Üst koridor rolünde oynanılabilen kuvvetli ve ağır bir dövüşçüdür. Şampiyon her safhada rakiplerini birden çok alt etmenin yollarını bulabilir.Riven Tanıtım VideosuŞampiyon hakkında şu an Wild Rift için yetenek kitinin nasıl değişeceği duruma bağlıdır sonuçta mobil bir oyun olan Wild Rift şampiyon kitinin bazılarının değişebileceği de görülmektedir.Riven YetenekleriPasif - Rünlü Kılıç: Riven'ın yetenekleri, kılıcı için yükler biriktirir. Şampiyonun normal saldırıları yük

    Sonraki Haber
    Fire Flux Esports VALORANT Kadrosu

    Fire Flux Esports VALORANT Kadrosu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Fire Flux EsportsCantuğ "Unlost" Özsoy ve Salih "Marqnue" Onaran ortaklığında 31 Mayıs 2021'de kurulan Fire Flux Eports'un VALORANT kadrosu belli oldu. Berk "Rip" Tepe kaptanlığında kurulan kadro şu şekilde;Riplurzy0y0skyLeNBrascoLauressSouhcNisociablEEAs kadro hakkında henüz bir açıklama olmasa da, genç ve yetenekli oyuncuların VALORANT Espor arenasında başarılı olma ihtimali yüksek. Türkiye'nin en popüler yayıncıları arasında yer alan Unlost ve Rip sayesinde takımın popülerliği hızla yükselece

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim