Battlefield 6'nın Tanıtım Tarihi Belli Oldu

    Battlefield 6'nın Tanıtım Tarihi Belli Oldu

    Uzun zamandır beklenen birinci şahıs aksiyon oyunu Battlefield 6'nın çıkış tarihi, oyunun resmi Twitter hesabından meydana getirilen bir paylaşımla kesinleşti.

    Birinci şahıs aksiyon oyunu Battlefield, aktörleri nerede ise çıkardığı her oyunuyla memnun etmeyi başardı. Üçüncü ve dördüncü oyunlar daha çağdaş ortamlar sunarken Battlefield 1, oyunculara 1. Dünya Savaşı atmosferini fazlaca iyi bir halde yaşatmıştı. Daha ondan sonra çıkmış olan Battlefield V ise, aktörleri İkinci Dünya Savaşına götürmüş olsa da Battlefield 1 kadar iyi geri dönüşler aldığını söyleyemeyiz.


    Oyuncuların eski savaş ortamlarına doyduğunu ayrım eden DICE’ın, Battlefield 6 oyununda aktörleri yakın gelecekteki bir savaş ortamına sokması bekleniyor. Hatta geçtiğimiz haftalarda bunu destekleyen ve Battlefield 6’dan olduğu iddia edilen ekran görüntüleri paylaşılmıştı.


    Battlefield 6, 9 Haziran’da çıkış yapıyor


    Tweet’e ayrıca paylaşılmış olan 10 saniyelik videoda glitch’li diye de tabir edebileceğimiz bozuk Battlefield yazısı ve altında bir de tarih bulunuyor. Bu tarih, oyunun 9 Haziran'da tanıtılacağını gösteriyor. Bir bilgisayarda yazılmış benzer biçimde gözüken bilgiler, aslına bakarsan çok kuvvetli olsalar da, oyunun yakın gelecekte geçeceği iddialarını daha da güçlendiriyor.


    Oyun hakkındaki bir öteki iddialardan biri, oyunun adında bir rakam bulundurmayacak hakkındaydı. Yani Battlefield 6 adını kullanmak yerine ancak Battlefield isminde bir oyunun piyasaya sürüleceği konuşuluyordu. Yukarıdaki paylaşımda da görebileceğimiz suretiyle başlığı takip eden herhangi bir rakam bulunmuyor. Bu da oyunun ancak Battlefield ismi altında çıkabileceğine bir işaret.


    Bunlar haricinde oyunun standart oldukca oyunculu modunun aynı anda 128 oyuncuya oynama imkanı sunmuş olacağı da kuvvetli söylentilerden biri. Ayrıca felaket alanında da yeni Battlefield oyununun, öncesindeki oyunlara bakılırsa daha da gelişmiş bir edinim sunması bekleniyor.


    Geçtiğimiz aylarda ancak bilgisayar ve yeni nesil konsollara çıkış yapacağı söylenen yeni Battlefield oyununun Xbox One ve PlayStation 4 platformlarına da çıkacağı EA tarafınca doğrulandı.


    Önceki Haber
    Sony, PlayStation Now'a Önümüzdeki Dönemde Gelecek Oyunları Açıkladı

    Sony, PlayStation Now'a Önümüzdeki Dönemde Gelecek Oyunları Açıkladı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Sony, uzun süredir PlayStation Now kütüphanesine yeni oyunlar ilave ederek daha çok oyuncu kitlesine ulaşmaya çalışıyor. Geçtiğimiz seneler içinde Conan Exile, Rust ve Dying Light benzer biçimde oyunları kütüphanesine ekleyen Sony, dün gece gelecek aylarda hangi oyunların PlayStation Now'a geleceğini açıkladı.Yapılan duyuruya en fazlaca sevinen oyuncular, Witcher fanatikleri oldu. Sony, The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition'ın kısa sürede PlayStation Now kütüphanelerinde yerini alaca

    Sonraki Haber
    League of Legends Wild Rift, Riven Tanıtıldı

    League of Legends Wild Rift, Riven Tanıtıldı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon RivenRiven Üst koridor rolünde oynanılabilen kuvvetli ve ağır bir dövüşçüdür. Şampiyon her safhada rakiplerini birden çok alt etmenin yollarını bulabilir.Riven Tanıtım VideosuŞampiyon hakkında şu an Wild Rift için yetenek kitinin nasıl değişeceği duruma bağlıdır sonuçta mobil bir oyun olan Wild Rift şampiyon kitinin bazılarının değişebileceği de görülmektedir.Riven YetenekleriPasif - Rünlü Kılıç: Riven'ın yetenekleri, kılıcı için yükler biriktirir. Şampiyonun normal saldırıları yük

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim