Sony, PlayStation Now'a Önümüzdeki Dönemde Gelecek Oyunları Açıkladı

    Sony, PlayStation Now'a Önümüzdeki Dönemde Gelecek Oyunları Açıkladı

    Sony, daha çok oyuncu kitlesine hitap etmek için yeni oyunlar eklemeye devam etmiş olduğu PlayStation Now kütüphanesine önümüzdeki dönemde ekleyeceği oyunları açıkladı.

    Sony, uzun süredir PlayStation Now kütüphanesine yeni oyunlar ilave ederek daha çok oyuncu kitlesine ulaşmaya çalışıyor. Geçtiğimiz seneler içinde Conan Exile, Rust ve Dying Light benzer biçimde oyunları kütüphanesine ekleyen Sony, dün gece gelecek aylarda hangi oyunların PlayStation Now'a geleceğini açıkladı.


    Yapılan duyuruya en fazlaca sevinen oyuncular, Witcher fanatikleri oldu. Sony, The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition'ın kısa sürede PlayStation Now kütüphanelerinde yerini alacağını belirtti. Listeye eklenecek öteki oyunların içinde Sonic Mania, Sonic Forces, Team Sonic Racing, Slay the Spire, Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown ve Car Mechanic Simulator bulunuyor.


    The Witcher 3: Wild Hunt, Haziran'da PlayStation Now'daki yerini alacak

    Sony, PlayStation Now'a Önümüzdeki Dönemde Gelecek Oyunları Açıkladı


    Daha önce The Witcher 3: Wild Hunt oynamayan PlayStation kullanıcıları, Game of the Year Edition sayesinde Witcher evrenine doyacakmış gibi görünüyor. The Witcher 3: Wild Hunt, piyasaya sürüldüğü ilk andan itibaren büyük ses getirmeyi ve gittikçe daha da güzelleşmeyi başaran oyunların arasındaydı. Game of the Year Edition da bundan çok daha fazlasını vaad ediyor ve 16 farklı DLC'yi ve Hearts of Stone ve Blood and Wine eklenti paketlerini içerisinde barındırıyor.


    Sony, efsanevi Sonic Mania oyununun 30. yılını kutlamak adına Sonic Mania, Sonic Forces ve Team Sonic Racing oyunlarını yeniden önümüzdeki dönemde PlayStation Now kütüphanesine ekleyeceğini belirtti. Listeye alınan öteki oyun Kill the Spire, oyuncuların yüzlerce kart arasından kendi destelerini oluşturmasına ve stratejik hamlelerle rakibini yenmesine imkan sağlıyor. Bu oyun, 6 Aralık 2021'e kadar PlayStation Now'daki yerini koruyacak.


    En iyi 3D dövüş oyunlarından birisi haline gelen Virtua Fighter 5: Ultimate Showdon, hem kütüphaneye eklenecek bununla birlikte PlayStation Plus üyelerine ücretsiz bir şekilde sunulacak. Listenin son oyunu Car Mechanic Simulator'da ise oyuncular, kendi otomobillerini onarım edip muhtelif geliştirme ve modifikasyonlar yapabilecek.




    Önceki Haber
    Steam, Little Nightmares'ı Ücretsiz Yaptı

    Steam, Little Nightmares'ı Ücretsiz Yaptı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Gerçekçi Korku OyunuZaman vakit muhtelif kampanyalar düzenleyerek oyuncuların gönlünü almaya çalışan Steam, yeni bir kampanya başlattığını açıkladı. Bu kampanya kapsamında "Little Nightmares" isminde bir oyunu parasız hale getiren Steam, böylelikle tehlike türünde yeni bir tecrübe arayan oyuncuların çaresine koşmuş oldu.Little Nightmares aslına bakarsak bir platform-tehlike oyunu. İçine girdiğinizde idrak etmek için birazcık çabalamanızın gerektiği bir hikayesi var ama bu hikâyenin 2017 yılında

    Sonraki Haber
    Battlefield 6'nın Tanıtım Tarihi Belli Oldu

    Battlefield 6'nın Tanıtım Tarihi Belli Oldu

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Birinci şahıs aksiyon oyunu Battlefield, aktörleri nerede ise çıkardığı her oyunuyla memnun etmeyi başardı. Üçüncü ve dördüncü oyunlar daha çağdaş ortamlar sunarken Battlefield 1, oyunculara 1. Dünya Savaşı atmosferini fazlaca iyi bir halde yaşatmıştı. Daha ondan sonra çıkmış olan Battlefield V ise, aktörleri İkinci Dünya Savaşına götürmüş olsa da Battlefield 1 kadar iyi geri dönüşler aldığını söyleyemeyiz.Oyuncuların eski savaş ortamlarına doyduğunu ayrım eden DICE’ın, Battlefield 6 oyununda ak

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim