Steam, Little Nightmares'ı Ücretsiz Yaptı

    Steam, Little Nightmares'ı Ücretsiz Yaptı

    Steam, düzgüsel fiyatı 31 TL olan Little Nightmares isminde bir tehlike oyununu kısa süreliğine parasız yaptı. Oyunculardan ilk oyun kadar müspet geri dönüşler almamış olsa da genel hatlarıyla sevilen yapımlardan Little Nightmares'i almak için zamanınız kısıtlı.

    Gerçekçi Korku Oyunu

    Zaman vakit muhtelif kampanyalar düzenleyerek oyuncuların gönlünü almaya çalışan Steam, yeni bir kampanya başlattığını açıkladı. Bu kampanya kapsamında "Little Nightmares" isminde bir oyunu parasız hale getiren Steam, böylelikle tehlike türünde yeni bir tecrübe arayan oyuncuların çaresine koşmuş oldu.


    Little Nightmares aslına bakarsak bir platform-tehlike oyunu. İçine girdiğinizde idrak etmek için birazcık çabalamanızın gerektiği bir hikayesi var ama bu hikâyenin 2017 yılında yapılmış bir platform-tehlike oyununa nazaran hiç de kötü olmadığını söyleyebiliriz. Tek benlik bir tecrübe sunan oyunda amacınız, oyuna başladığınız andan itibaren kafanızdaki sorulara cevaplar aramak ve bunu yaparken de muhtelif engellerden sakınmak.

    Steam, Little Nightmares'ı Ücretsiz Yaptı

    Kamera açısı, oynanışı, merak uyandıran karakterleri ve dünyasıyla Little Nightmares, kütüphanenize yakışacak türden bir serüven oyunu. Bir serinin başlangıcı olan bu oyun, hikâye ve oynanışıyla farkını hissettirilebiliyor. Elbette bir başlangıç oyunu olduğundan oyunlar arasındaki sayısız rabıta sebebiyle ikinci oyunu algılamak için bu oyuna da bakmış olmanız gerekiyor.


    Eğer sizler de düzenli koşullarda 31 TL olan sadece bu akşam saat 20:00'ye kadar ücretsiz bir şekilde haiz olabileceğiniz kampanyadan yararlanmak isterseniz, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.


    Önceki Haber
    Far Cry 6 Oynanış Videosu ve Tarihi Yayınlandı

    Far Cry 6 Oynanış Videosu ve Tarihi Yayınlandı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Far Cry 6 Geliyor2000’li senelerden beri her oyunuyla büyük kitlelerin ilgisini üstüne çeken aksiyon-FPS serisi Far Cry’ın yeni oyunu için devam eden bekleyişte sona yaklaşıldı. Geliştirici Ubisoft, bugün YouTube kanalı üstünden Far Cry 6’nın oynanış videosunu yayınladı. Ayrıca fazlaca uzun süreden beri belli olması beklenen çıkış zamanı de yeniden firma tarafınca oyunseverlere duyuruldu. Bugün akşam saatlerinde gösterilen fragmanda silahlar, araçlar, karakterler ve mekanlar benzer biçimde birço

    Sonraki Haber
    Sony, PlayStation Now'a Önümüzdeki Dönemde Gelecek Oyunları Açıkladı

    Sony, PlayStation Now'a Önümüzdeki Dönemde Gelecek Oyunları Açıkladı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Sony, uzun süredir PlayStation Now kütüphanesine yeni oyunlar ilave ederek daha çok oyuncu kitlesine ulaşmaya çalışıyor. Geçtiğimiz seneler içinde Conan Exile, Rust ve Dying Light benzer biçimde oyunları kütüphanesine ekleyen Sony, dün gece gelecek aylarda hangi oyunların PlayStation Now'a geleceğini açıkladı.Yapılan duyuruya en fazlaca sevinen oyuncular, Witcher fanatikleri oldu. Sony, The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition'ın kısa sürede PlayStation Now kütüphanelerinde yerini alaca

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim