Far Cry 6 Oynanış Videosu ve Tarihi Yayınlandı

    Far Cry 6 Oynanış Videosu ve Tarihi Yayınlandı

    Uzun süredir beklenen aksiyon oyunu Far Cry 6’nın dört gözle beklenen çıkış zamanı, bugün gösterilen bir videoyla oyunculara duyuruldu. Yaklaşık 10 dakikalık oynanış videosunun yanı sıra Ubisoft, bir de oyunun ana karakterini tanıtan kısa bir fragman yayınladı. Oyunun çıkış zamanı ise 7 Ekim olarak belirlendi.

    Far Cry 6 Geliyor

    2000’li senelerden beri her oyunuyla büyük kitlelerin ilgisini üstüne çeken aksiyon-FPS serisi Far Cry’ın yeni oyunu için devam eden bekleyişte sona yaklaşıldı. Geliştirici Ubisoft, bugün YouTube kanalı üstünden Far Cry 6’nın oynanış videosunu yayınladı. Ayrıca fazlaca uzun süreden beri belli olması beklenen çıkış zamanı de yeniden firma tarafınca oyunseverlere duyuruldu. 


    Bugün akşam saatlerinde gösterilen fragmanda silahlar, araçlar, karakterler ve mekanlar benzer biçimde birçok detayı oyunculara sunan oyun içi görüntülerin yanı sıra; hanım yahut adam olarak seçilebilen baş karakterin de tanıtımı yapıldı. Far Cry 6’nın her insanın merak etmiş olduğu çıkış zamanı ise 7 Ekim olarak belirlendi.


    Far Cry 6 Oynanış Videosu

    Far Cry 6’nın yeni videosunda en oldukça dikkat çeken detaylardan biri, seslendirmeli bir baş karakterin varlığı oldu. Zira önceki oyunda baş karakterin seslendirilmemiş olması, oyuncular tarafınca sıklıkla olumsuz yorumlarla karşılanmıştı. Oyunun fena karakteri Anton Castilo ve oğlu Diego’nun da daha ayrıntılı biçimde gösterildiği fragmanda dikkat çeken bir öteki teferruat ise beraber maceralara atılabileceğimiz deri ceketli bir timsah oldu.


    Dani Rojas Karakter Videosu

    Videonun anlatıcısı, Far Cry 6’yı “oyuncuların kendini adrenalin dolu, kaotik bir uygar gerilla devrimi içinde bulacağı bir oyun” olarak nitelendirdi. Tropik ada Yara’nın başlangıcında bulunan diktatör Anton Castilo’ya karşı savaşım vereceğimiz Far Cry 6, oyunculara seçmesi için karakter cinsiyeti seçeneği de sundu. Kadın veya adam olarak oynanabilecek olan Dani Rojas karakteri, tekrar bugün kısa bir fragmanla meraklılara tanıtıldı.


    Far Cry 6’nın Fiyatı ve Çıkacağı Tarihi ve Diğer Platformları

    Yapılan açıklamaya bakılırsa Far Cry 6, 7 Ekim 2021 tarihinde piyasaya sürülecek. Büyük bir fanatik kitlesinin artık beklemekte güçlük çekmiş olduğu oyun; PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ve Google Stadia platformları için satışa sunulacak. Oyunun değişik platformlardaki ön sipariş tutarları ise şu şekilde:


    Önceki Haber
    VALORANT Sezon 2 Bölüm 2'nin En İyi Kaplamaları

    VALORANT Sezon 2 Bölüm 2'nin En İyi Kaplamaları

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    VALORANTRiot Games'in FPS oyunu VALORANT'ı oynamak tamamen ücretsiz. Oynaması ücretsiz oyunlarda sıkça görüldüğü üzere VALORANT'ta da bazı oyun içi satın alınabilen ürünler bulunuyor. Bu ürünler hiçbir şekilde sizi diğer oyuncuların önüne geçirmiyor, sadece görünümü değiştiriyor. Bunlara örnek verecek olursak silah kaplamaları, uğurlar, kartlar, Battle Pass gibi hediye sistemlerini söyleyebiliriz.Bu ürünler VALORANT Points adı verilen oyun içi para birimiyle satın alınabiliyor. VALORANT Points'l

    Sonraki Haber
    Steam, Little Nightmares'ı Ücretsiz Yaptı

    Steam, Little Nightmares'ı Ücretsiz Yaptı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Gerçekçi Korku OyunuZaman vakit muhtelif kampanyalar düzenleyerek oyuncuların gönlünü almaya çalışan Steam, yeni bir kampanya başlattığını açıkladı. Bu kampanya kapsamında "Little Nightmares" isminde bir oyunu parasız hale getiren Steam, böylelikle tehlike türünde yeni bir tecrübe arayan oyuncuların çaresine koşmuş oldu.Little Nightmares aslına bakarsak bir platform-tehlike oyunu. İçine girdiğinizde idrak etmek için birazcık çabalamanızın gerektiği bir hikayesi var ama bu hikâyenin 2017 yılında

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim